Moeder Verwendagen bij Kroonluchter Atelier De Rode Hoeve


OLDEBROEK, 20090504 -- Op vrijdag 8 en zaterdag 9 mei organiseert Kroonluchteratelier De Rode Hoeve uit Oldebroek de Moeder Verwendagen. Uiteraard staan deze dagen geheel in het teken van Moederdag en worden de vrouwen in het zonnetje gezet.

Het zijn niet alleen de honderden fonkelende kroonluchters die moeder tegemoet lonken, ook op het gebied van wonen, decoratie en lifestyle valt er bij De Rode Hoeve veel te genieten. Bezoekers kunnen daarnaast genieten van de prachtige bloeiende toontuin met grote vijverpartijen, allerlei beelden en tuinaccessoires. De in totaal 7 gebouwen die verspreid in de tuin zijn te vinden zijn door Interieuradviesbureau Chandeliers & Decorations gestyled en gedecoreerd met eigentijdse woonaccessoires.

Eigenaar Gerrit aan't Goor over de Moeder Verwendagen:"In de loop der jaren horen we van vrouwen regelmatig de opmerking van `het lijkt hier wel een snoepwinkel'. Daar bedoelen ze dan mee dat ze begerig worden bij de aanblik van de honderden fonkelende kroonluchters in combinatie met het aanbod van alle overige artikelen". Dit bracht ons op het idee om voor Moederdag hier op in te spelen door iets met chocolade en gebak te gaan doen". Uiteraard voor moeder maar vader mag ook mee genieten".

Speciaal voor de Moeder Verwendagen maakt Bakker Schuld uit Oldebroek, vorig jaar nog landelijk uitgeroepen tot `Held van de Smaak', diverse lekkernijen waarbij de kroonluchter wordt uitgebeeld.

Tijdens de Moeder Verwendagen bedraagt de entree ¤ 3,50 (inclusief koffie met heel veel lekkers erbij). Bij aankoop van een kroonluchter ontvangt moeder ook een prachtig boeket bloemen.

Openingstijden vrijdag 8 en zaterdag 9 mei 10.00 - 17.00 uur

Locatie:
Kroonluchter Atelier De Rode Hoeve
Bovenpad 10
8096 RN Oldebroek
W: www.kroonluchtercollectie.nl





Ingezonden persbericht