Business Case Entrepreneurs stelt Carlos Laguna Palma aan als adviseur


BILTHOVEN, 20090504 -- Business Case Entrepreneurs (BCE), vooraanstaand ICT-adviesbureau in Bilthoven, heeft Carlos Laguna Palma (31) aangesteld als adviseur. Deze uitbreiding is het directe gevolg van het groeiend aantal klanten en de toenemende vraag naar ervaren adviseurs en projectleiders. Als adviseur is Carlos Laguna Palma verantwoordelijk voor de totstandkoming en begeleiding van business cases en projecten.

Voor zijn komst bij BCE heeft Carlos Laguna Palma uitgebreide ervaring opgedaan op het gebied van projectmanagement. Zo werkte hij gedurende een periode van tien jaar bij Dell. Bij dit bedrijf was Carlos de laatste twee jaar werkzaam als Manager Business Support. In de jaren daarvoor heeft Carlos in diverse functies de afdelingen binnen Dell geprofessionaliseerd en verbeterd ten behoeve van de ondersteuning voor met name zakelijke klanten.



Carlos Laguna Palma: "Ik verheug mij erop om, vanuit mijn business-to-business ervaring, de dienstverlening van BCE verder vorm te geven en onder de aandacht te brengen. Onze klanten hebben hoge verwachtingen van de adviezen die wij geven over het doorvoeren van innovatieve toepassingen van ICT. Gezien de kwaliteit, de service en het enthousiasme van de medewerkers heb ik er alle vertrouwen in dat het een succes wordt. Daarnaast biedt deze functie mij de mogelijkheid om mijn capaciteiten op het gebied van projectmanagement verder te ontwikkelen en meer te kunnen pionieren."

Over BCE

Business Case Entrepreneurs (BCE) stelt organisaties in staat concurrentievoordeel te behalen, rendement te verhogen en/of blijvende kwaliteitsverbeteringen door te voeren met innovatieve informatietechnologie. Met als resultaat een verbeterde marktpositie, vernieuwde dienstverlening, efficiencywinst en kostenbesparing. Een sluitende business case, excellent project- en leveranciersmanagement en grondige kennis van de ICT-markt vormen de basis voor vele succesvolle projecten.

BCE is in 2002 opgericht door Joost van Bilsen en Eric van der Wolk. BCE is actief in de werkvelden verzekeringen/automotive, overheid/sociale zekerheid en zorg/jeugdzorg. Meer informatie is beschikbaar op www.bcase.nl.





Ingezonden persbericht