VAgE gASTEN lanceert kledinglijn: "AAN MET ONS"


AMSTERDAM, 20090504 -- Ruim een jaar geleden kwam een groep getalenteerde jongens bij elkaar. Hetgeen zij deelden was vriendschap, een lege portemonnee, creativiteit, en talent. De vriendschap voedde de wil om samen te feesten, de lege portemonnee stimuleerde de wens om gratis binnen te geraken, de creativiteit de wil om te schilderen en tenslotte gaf het talent de mogelijkheid om deze elementen te combineren. Collectief VAgE gASTEN was geboren! VAgE gASTEN krijgen nu de mogelijkheid aangeboden een eigen kledinglijn te ontwerpen onder de naam: "AAN MET ONS" in samenwerking met Brunotti.

Daar stonden ze dan, 15 jongens gewapend met stiften, platen, fototoestellen, videocamera's en een berg aan vrijkaarten. Klaar om in actie te komen maar nog steeds met een lege portemonnee. Toen er zelfs geen nieuwe kleding meer aangeschaft kon worden moest er echte actie ondernomen worden. Met angstaanjagende nauwkeurigheid en passie werden eigen feesten georganiseerd en drongen zij zich aan bij elke gewillige of ongewillige organisatie. En wat bleek? Iedere keer was het "aan".

Eindeloze rijen, geweldige festivals en dampende dansvloeren verder krijgen VAgE gASTEN de mogelijkheid aangeboden een eigen kledinglijn te ontwerpen onder de naam: "AAN MET ONS" in samenwerking met Brunotti. Een vast element van VAgE gASTEN is het live painten en daar is de gehele kledinglijn op gebaseerd. Alle designs voor de hoodies, caps, boardshorts, t-shirts en slippers komen uit één schilderij maar ieder kledingstuk is totaal eigen en uniek.
Het boardsports- en lifestyle merk Brunotti stimuleert jong talent met hun creativiteit. Daarbij zoeken zij continu naar mensen die het merk aanvullen. In de VAgE gASTEN ziet Brunotti een perfecte combinatie door hun enthousiasme, eigenzinnigheid en originaliteit.

Aangezien de VAgE gASTEN kledinglijn maar in beperkte oplage uitgebracht gaat worden hebben VAgE gASTEN hun favoriete winkels samengesteld in heel Nederland. In Juni zullen er rondom deze lijn diverse winkelacties en evenementen plaatsvinden. De acties zullen plaatsvinden in Utrecht, Amsterdam, Groningen en Scheveningen. Ieder weekend een andere winkel.
De winkelacties zullen bestaan uit live painting in de shop (eventueel een geweldige etalage maken), DJ's uit het VAgE gASTEN collectief en 's avonds een evenement op locatie.
Houd dus goed de site van VAgE gASTEN in de gaten waar deze unieke lijn verkocht gaat worden!

Meer informatie:

www.vagegasten.nl
www.brunotti.nl
www.connectingpeople.tv