AlleLuxe.nl helpt Quooker met promotie kokend waterkraan


Quooker richt zich op luxe markt via AlleLuxe.nl

HANDEL, 20090504 -- AlleLuxe.nl helpt Quooker met de promotie van haar kokend-water-kraan. Voor honderdduizenden gebruikers is het inmiddels een onmisbare hulp in de keuken. De Quooker. Een extra kraan die kokend water levert. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Voor thee, koffie, aardappelen, rijst, pasta, groenten en noem maar op. Kant en klaar kokend water met één draai aan de knop. Veilig, zuinig, multi-inzetbaar en verkrijgbaar in vier kraan-modellen en vele finishes. Altijd kokend water bij de hand. De hele dag door.

Collectie
DE collectie van Quooker bestaat uit vier modellen; Basic, Classic, Design en Modern en uit zes finishes; chroom, mat chroom, rvs-look, steel, verguld en brons. Zo kan er bij iedere keuken en bij iedere mengkraan een bijpassende Quooker-kraan worden gevonden. Alle Quooker-kranen zijn voorzien van een kindveilige druk-draai bedieningsknop. Ook zijn ze in hoogte verstelbaar en geïsoleerd. Het verstellen van de hoogte komt goed van pas wanneer men bijvoorbeeld een thermoskan met koffie-filter onder de Quooker-kraan op het aanrecht wil plaatsen. De kraan staat dan in zijn hoogste stand. Daar tegenover zet u de kraan in zijn laagste stand als u bijvoorbeeld een kleine pan met water wil vullen in uw gootsteen. Doordat de kraanuitloop geïsoleerd is kunt u deze handelingen vlak achter elkaar doen: u kunt de uitloop gewoon vastpakken en omhoog of omlaag schuiven.

Nieuw van Quooker: Quooker COMBI.
Een revolutionaire combinatie van kokend-water-kraan en boiler in één. Een reservoir in het keukenkastje dat niet alleen kokend water (100°C) levert via de Quooker-kraan, maar ook warm water (50-65°C) via de keukenmengkraan. De COMBI heeft dus een dubbelfunctie: met één apparaat bedient u beide kranen op uw aanrecht. Bovendien is het de eerste 'boiler' ter wereld met vacuümisolatie. Door dit principe is het apparaat extreem zuinig, en ook nog zeer compact. Geen kastje zo klein of het Quooker-reservoir past erin.

Voor het ultieme gemak van altijd kokend water bij de hand heeft u dus al voldoende aan een 'gewone' Quooker. Maar bent u daarnaast op zoek naar een zuinige, compacte boiler, dan slaat u met de Quooker COMBI twee vliegen in één klap. Met minimaal ruimteverlies en maximaal comfort. Zo wordt u door de Quooker op uw wenken bediend.

Promotie door AlleLuxe.nl
Kwalitatieve bezoekers wil Quooker bereiken met zijn product en heeft daarbij gekozen voor AlleLuxe.nl. Op dit luxueuze portaal is er door AlleLuxe een prachtige presentatie gegeven over de Quooker kokend water kraan.


Allart reclame & promotie
AlleLuxe.nl is een product dat is ontwikkeld door Allart reclame & promotie.

Overige informatie

Locatie: AlleLuxe
Rector Luytenstraat 22
5423 ST Handel
Website: www.alleluxe.nl
Email: info@alleluxe.nl





Ingezonden persbericht