Smits presenteert Jan des Bouvrie-zonwering op Nederlandse markt


CUIJK, 20090504 -- Zonwering- en rolluikenfabrikant Smits introduceert dit voorjaar Jan des Bouvrie-zonwering. Een unieke samenwerking met designer Jan des Bouvrie. En wie nu naar de showroom komt kan rekenen op een leuke attentie.

Jan des Bouvrie: "Het buitenleven en de beleving van het terras wordt steeds belangrijker. Het terras en de huiskamer zijn als het ware een verlengstuk van elkaar. Voor optimaal leefcomfort in huis en op het terras is een product als zonwering eigenlijk onontbeerlijk. Het biedt u bescherming tegen de zon in elk jaargetijde en u creëert rust en harmonie in huis en op het terras. Overkapping van uw terras met een terrasscherm biedt u de mogelijkheid om vaker, langer en optimaal van het buitenleven te kunnen genieten."

De Jan des Bouvrie-collectie bestaat uit een terrasscherm, uitvalscherm en een ritsscreen en zijn allen verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een gladde witte lak of een zwarte structuurlak. Jan des Bouvrie heeft negen stijlvolle doeken uit zowel de Tibelly-collectie en de screendoekcollectie geselecteerd welke een perfecte harmonie met het geheel vormen.

Als verkoopkanaal selecteert Smits zonweringspecialisten die voldoen aan scherpe selectiecriteria onder andere op gebied van advies, vakmanschap, service en betrouwbaarheid. Elke Jan des Bouvrie-zonweringspecialist beschikt over een professioneel montageteam. Op de website www.jandesbouvriezonwering.nl zoekt u eenvoudig naar de Jan des Bouvrie-partner bij u in de buurt.

Begin mei zullen meer dan 40 zonweringspecialisten in Nederland de Jan des Bouvrie-producten verkopen. Wie in het weekend van 9 mei de showroom van een Jan des Bouvrie-partners bezoekt ontvangt een gratis Jan des Bouvrie UV-meter.

De eerste producten zullen medio mei geleverd worden.





Ingezonden persbericht