Autonomy integreert IDOL in iManage WorkSite


Toename in performance, functionaliteit en connectiviteit

NIEUWEGEIN, 20090504 -- Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, heeft haar kernsoftware IDOL (Intelligent Data Operating Layer) geïntegreerd in iManage WorkSite, voorheen Interwoven WorkSite. iManage WorkSite is Autonomy's belangrijkste document management oplossing voor de juridische sector. Interwoven is onlangs door Autonomy overgenomen.

Met IDOL als search technologie voor WorkSite krijgen de 1.400 Autonomy iManage gebruikers, voornamelijk te vinden in de juridische sector, de beschikking over dezelfde krachtige enterprise search oplossing als de 20.000 corporate klanten van Autonomy. WorkSite gebruikers profiteren nu ook van IDOL's geavanceerde conceptual search en automatische classificatie mogelijkheden, met support voor meer dan 1.000 bestandstypen en meer dan 100 talen. Hiermee kunnen zij gebruik, vindbaarheid en relevantie van content maximaliseren. Bouwend op het sterke fundament van iManage's document, e-mail en records management hebben advocatenkantoren bovendien een gemeenschappelijk search platform binnen WorkSite en de geavanceerde enterprise archivering, legal hold en EDD verwerking, review en productieoplossingen van Autonomy.



Autonomy iManage kan advocatenkantoren en hun zakelijke klanten nu op unieke wijze op elkaar aansluiten met sterke en bekende toepassingen, waarmee externe adviseurs corporate informatie en beschikbare case informatie direct kunnen benaderen en analyseren. Deze connectie tussen advocatenkantoren en juridische afdelingen voorkomt de noodzaak om standalone oplossingen in te zetten, , waarmee men door datatransfers tussen onderzoek- en procesvoeringsystemen meer risico's loopt en meer kosten heeft.



"Binnen een maand na de overname hebben we drie belangrijke integraties van Autonomy en Interwoven producten gerealiseerd", zegt Victor Cohen, General Manager Noord-Europa bij Autonomy. "Dit is het sterke bewijs van het talent binnen onze wereldwijde development teams en ons commitment om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor de Autonomy iManage klanten."



Autonomy iManage WorkSite 8.4 is per direct en pin-for-pin beschikbaar. Het is gratis voor klanten met lopende onderhoudscontracten.



De komende maanden zal er tegen meerprijs een serie additionele modules voor Autonomy's iManage worden geïntroduceerd waarin diverse extra functionaliteiten van IDOL ter beschikking komen, zoals beeld-, geluid- en telefoongesprekken-search, legal hold en expert profiling.



Voor meer informatie, bezoek www.autonomy.com/imanage.





Ingezonden persbericht