Everest maakt Aquima software geschikt voor Microsoft Surface


DEN BOSCH, 20090504 -- Everest, aanbieder van consultancy en softwareoplossingen, heeft haar software suite Aquima toepasbaar gemaakt voor Microsoft Surface. Hierdoor is het mogelijk om zonder te programmeren bedrijfapplicaties voor dit nieuwe multifunctionele touchscreen van Microsoft te realiseren. Organisaties kunnen hiermee hun dienstverlening vernieuwen en op een dynamische en transparante manier met hun klanten communiceren.

Met een paar vingerbewegingen kunnen adviseurs offertes samenstellen waarbij de klant direct kan meekijken en eventueel zelf ook de applicatie kan besturen door het scherm aan te raken. Klantgesprekken worden hierdoor transparant en dynamisch, met als resultaat een meer persoonlijke benadering van het adviestraject. De kracht van Aquima ligt in de mogelijkheid om middels modellering kennisintensieve en zeer flexibele toepassingen te realiseren. Een groot aantal processen - van advies tot en met transactie - kunnen met behulp van deze software suite op basis van bedrijfsregels door de organisatie zelf worden gespecificeerd.

Freek Lemmers, partnermanager bij Everest: "MS Surface is een prachtige omgeving maar het ontbrak aan een tool om concrete bedrijfsmatige toepassingen te modelleren. Aquima vult deze leemte in. De mogelijkheden voor toepassingen van Aquima op MS Surface zijn legio. Denk daarbij aan aanvraagprocedures bij gemeenten, de ondersteuning van adviezen in winkels, bij banken en verzekeraars of aan indicatiestellingen in de zorg. Al binnen twee dagen draaide Aquima op MS Surface. Onze engineers wisten dit zo snel te realiseren, omdat Aquima gebaseerd is op de nieuwste technieken van Microsoft, waaronder WPF, Windows Presentation Foundation."

Op www.youtube.com/watch?v=DUTrgXMIXOg vindt u een demonstratie van Aquima op MS Surface.


Over Everest
Everest is een Nederlands softwarebedrijf opgericht in 1995. Everest levert Dynamic Business Proces Solutions op basis van de Aquima Software Suite. Met Aquima creëert Everest voor haar klanten dynamische bedrijfsprocessen, waarmee zij eenvoudig en tegen lagere kosten hun klanten kunnen bedienen en producten/diensten op maat kunnen leveren. Aquima wordt ingezet door bedrijven en overheden voor dienstverlening op maat: van de behoeftebepaling bij het eerste klantcontact tot en met de samenstelling en levering van producten. Everest is internationaal actief met meer dan 170 werknemers en is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Meer informatie is te vinden op www.everest.nl en www.aquima.com.





Ingezonden persbericht