Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

TMF VJ WILLY OP Z'N GEKST IN DE POLDER

VANAF MAANDAG 4 MEI OP TMF!

Amsterdam, 21 april 2009

TMF VJ Willem de Bruin woont nu alweer een aantal jaren in de Amsterdamse binnenstad, maar zijn jeugd heeft hij toch echt doorgebracht in het pittoreske Noordeinde. Het leven buiten de Randstad blijft Willy trekken en daarom gaat hij in zijn nieuwe programma Willy De Stad Uit op stap met verschillende vriendengroepen uit bekende en minder bekende dorpjes. Van Fierljeppen tot Auto Rodeo, van Elf Fantasy Fair tot de Miss Racesport Verkiezing...niets is deze 'polderneger' te gek!

TMF kijkers konden Willy, inclusief cameraploeg, via een speciale website uitnodigingen om een kijkje te nemen bij hun favoriete evenement op het platteland. Zo gaat hij langs in het plaatsje Boerhaar voor een te gekke Auto Rodeo en komt hij in Friesland terecht tussen de schotse kilts om boomstammen te gooien. Ook ziet Willy van zeer dichtbij wie er gekroond wordt tot Miss Racesport in Drenthe en neemt hij een kijkje bij de Elf Fantasy Fair in Haarzuilens.

Wie denkt dat Willem alleen voor de camera staat en de presentatie van het programma op zich neemt, heeft het goed mis! Onze 'polderneger' doet in alle evenementen volop mee en geniet van de grappigste en meest idiote gebeurtenissen!

VJ Willy
We zagen Willy al eerder samen met VJ Saar als presentator van het succesvolle programma Wakker Worden op Vakantie. Ook is hij te zien in verschillende items bij Kijk Dit Nou en presenteert hij het programma Best of TMF. Natuurlijk is Willem bij het overgrote gedeelte van het publiek beter bekend als Willy van het hiphopduo The Opposites, uit de stal van platenmaatschappij Top Notch, dat meerdere grote hits op zijn naam heeft staan en de TMF Charts al gek draaide, ver voordat Willy VJ was.

Willy De Stad Uit: vanaf maandag 4 mei om 17.30 uur op TMF

www.tmf.nl/willydestaduit/


- EINDE BERICHT -