Gemeente Enkhuizen

Groot onderhoud provinciale weg N302

De provincie Noord-Holland voert werkzaamheden uit op de provinciale weg N302 (Drechterlandseweg/Randweg) van de kruising Markerwaardweg in Hoogkarspel tot de kruising Zijlweg in Enkhuizen (dijk Enkhuizen Lelystad). De werkzaamheden starten op maandag 4 mei en zullen, naar verwachting, medio juli worden afgerond.

De onderhoudswerkzaamheden
Werkzaamheden aan de verkeerslichtinstallaties: op zeven kruisingen worden diverse werkzaamheden aan de verkeerslichten en aan de detectielussen in de weg uitgevoerd.
Het vervangen van openbare verlichting: op dezelfde zeven kruisingen is de openbare verlichting wegens ouderdom aan vervanging toe. Het aanbrengen van geluidsreducerend asfalt: de huidige asfaltlaag is aan vervanging toe. Op bepaalde delen wordt de weg zelfs vanaf de fundering opnieuw opgebouwd. Met deze ingrijpende maatregel worden de vele hobbels op deze weggedeelten verwijderd.

Omleidingen
De werkzaamheden worden in verschillende fases uitgevoerd, waardoor steeds een deel van de provinciale weg N302 is afgesloten. Omleidingen voor het autoverkeer worden met borden aangegeven. (Brom)fietsers zullen geen last ondervinden van de werkzaamheden. Voor het overzicht werkzaamheden N302 download download kunt u deze pdf printen of downloaden.

Informatie
Voor actuele en gedetailleerde informatie over de werkzaamheden en de omleidingen tijdens de verschillende fases verwijzen wij u graag naar www.noord-holland.nl. Onder het linkje meer projecten vindt u o.a. informatie over de werkzaamheden aan de N302.

Vragen over de bereikbaarheid van omwonenden en bedrijven kunnen gesteld worden aan de heer G. Rulof van de provincie Noord-Holland via email: rulofa@noord-holland.nl of mobiel (06) 22 49 97 15.

Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl