Gemeente Dirksland


Vervanging riolering Onderlangs Dirksland vervroegd

In week 19 (vanaf 4 mei 2009) wordt gestart met de rioleringswerkzaamheden in het Onderlangs in Dirksland. De werkzaamheden stonden gepland voor nà de bouwvakantie, echter door het inlopen op de planning is besloten de werkzaamheden eerder uit te voeren.

Werkzaamheden

Naast het vervangen van de hoofdriolering zullen ook de huisaansluitingen tot aan de erfgrens worden vervangen. Na het vervangen van de riolering wordt de bestrating tijdelijk in blokverband teruggelegd. Gedurende zes maanden zullen geen werkzaamheden meer plaatsvinden, zodat de grond kan inklinken. Hierna, als de grond niet meer kan verzakken, wordt overgegaan tot herbestraten van het Onderlangs.

Â

De verwachting is dat eind mei de werkzaamheden in het Onderlangs gereed zijn. Daarna wordt gestart met de vervanging van de riolering in het Poldersweegje. Voor aanvang van deze werkzaamheden worden de bewoners geinformeerd.Â

Vragen

Voor eventuele vragen kan contact worden opgenomen met het taakveld weg- en waterbouw (via 0187-608080) of met de uitvoerder op het werk.