C/TAC

P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 5 mei 2009

Ed Kraaijenzank nieuwe commissaris bij Ctac

SAP-dienstverlener Ctac N.V. (Ctac) maakt bekend dat de heer Ed Kraaijenzank (52) zal worden voordragen voor benoeming tot lid van de Raad van Commissarissen.

De heer Kraaijenzank staat bekend als een financiële professional met ervaring in zowel grote als kleine ondernemingen, start-ups en snelgroeiende bedrijven. De heer Kraaijenzank is momenteel financieel bestuurder bij AVEBE en heeft in het verleden bestuurlijke ervaring opgedaan bij beursgenoteerde bedrijven als Exact en KPN. De heer Kraaijenzank heeft ervaring op financieel, economisch, logistiek, operationeel en ICT gebied.

Tijdens de komende Algemene Vergadering van Aandeelhouders, te houden op 20 mei 2009, zal de benoeming van de heer Kraaijenzank als lid van de Raad van Commissarissen ter goedkeuring worden voorgelegd aan de aandeelhouders.

Na deze Algemene Vergadering van Aandeelhouders zullen Herman Olde Hartmann (voorzitter) en Ad van den Huijsen volgens rooster als commissaris aftreden. De heer Olde Hartmann zal voor herbenoeming worden voorgedragen. Het betreft hier een tweede termijn van vier jaar. Indien door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders wordt ingestemd met de herbenoeming van de heer Olde Hartmann, zal de Raad van Commissarissen hem opnieuw benoemen als voorzitter. De heer Van den Huijsen sluit zijn derde termijn af en zal daarom terugtreden uit de Raad van Commissarissen van Ctac.

De Raad van Commissarissen bestaat verder uit de heer Hans Jägers.

/ / / / / / / / / /

Profiel Ctac
Ctac is ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in ERP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van o.a. SAP en Microsoft systemen en hiervan afgeleide activiteiten, zoals systeemupgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold Partner en Microsoft Gold Partner in Nederland en België. Bovendien is Ctac de grootste SAP reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer 600 organisaties, van elke bedrijfsgrootte en uit uiteenlopende branches. Per ultimo december 2008 had Ctac 480 medewerkers in dienst. Ctac is actief in Nederland, België en Duitsland; het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Het bedrijf is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC). Voor meer informatie: www.ctac.nl.