Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Valuewait werft collectanten voor Astma Fonds

Soesterberg, dinsdag 5 mei 2009 ­ Valuewait heeft door de gerichte dialoog die zij voert met de consument via de mobiele telefoon 98 nieuwe collectanten geworven voor Astma Fonds. De vragensessie over kennis van longen, longziekten en alles waar Astma Fonds zich voor inzet heeft van 11 maart tot 16 april dit jaar gelopen onder een selectie van 1828 deelnemers. Valuewait heeft deze actie aangeboden aan Astma Fonds om hen op weg te helpen voor de aankomende collecteweek van 4 tot en met 9 mei.

Astma Fonds
Je longen zorgen ervoor dat je iedere 4 seconden zuurstof krijgt, meer dan 20.000 keer per dag. Een volwassene ademt per dag ongeveer 10.000 liter lucht in. Dat is een kleine tankwagen vol. Als je COPD (dit is een longziekte) hebt, kun je maar de helft van die enorme hoeveelheid inademen en kom je dus ernstig adem tekort. Het Astma Fonds vecht tegen chronische longziekten zoals COPD en astma. Zij is hierbij afhankelijk van giften en vrijwilligers. Tijdens de jaarlijkse nationale collecte gaan bijna 50.000 vrijwilligers op pad om geld in te zamelen voor mensen met chronische longziekten.

Valuewait
Valuewait biedt de mogelijkheid om via de mobiele telefoon een dialoog te voeren met haar deelnemende consumenten. Op door de consument gekozen momenten kunnen organisaties gericht communiceren met de doelgroep voor diverse doeleinden. Organisaties kunnen hierdoor snel inspelen op de behoeften van de consument en tegelijkertijd een waardevolle relatie met de consument opbouwen. De deelnemende consument wordt beloond met values. Gespaarde values kunnen aan een diversiteit van producten worden besteed. Meer informatie op www.valuewait.com of www.valuewait.nl.

(