Ingezonden persbericht


Persbericht

Trend Micro benoemt AXIANS tot Best Performing Partner Nederland

~ Award toegekend vanwege verkoopresultaat, kennis en toewijding AXIANS ~

Utrecht, 5 mei 2009 - Netwerkspecialist AXIANS is benoemd tot Best Performing Partner Nederland 2008 door Trend Micro, specialist in internetbeveiliging. De award is onder meer toegekend vanwege het verkoopresultaat in 2008 en de uitgebreide kennis die AXIANS in huis heeft van de oplossingen van Trend Micro.

AXIANS en Trend Micro zijn al meer dan tien jaar partners. Inmiddels heeft AXIANS de hoogste partner status Affinity One bereikt vanwege het hoge commitment, kennisniveau en service levels. Dezelfde criteria hebben mede bijgedragen aan de uitverkiezing van AXIANS als Best Performing Partner in Nederland.

Rob Wennekendonk, Managing Director van AXIANS, is trots op de award: "Security staat bij onze klanten hoog op de agenda. Netwerkinfrastructuren worden alsmaar complexer en steeds meer devices hebben toegang tot internet, waardoor het aantal bedreigingen in rap tempo toeneemt. De oplossingen van Trend Micro zijn een essentieel onderdeel van ons security-portfolio. Om de hoogste erkenning te krijgen van een gewaardeerde partner, is echt fantastisch."

"AXIANS is al langere tijd een zeer toegewijde partner van Trend Micro en heeft zeer goede technische en commerciële kennis in huis over onze producten", aldus Patrick Dalvinck, Regional Sales Director bij Trend Micro. "Door dit hoge kennisniveau is AXIANS in staat om autonoom business te ontwikkelen en daardoor heeft deze partner ook een prachtig verkoopresultaat van Trend Micro producten behaald in 2008."