Ingezonden persbericht


Amsterdam 5 mei 2009

DOWNLOAD PLATFORM DANCE-TUNES.COM LANCEERT NIEUWE WEBSHOP

Hét grootste downloadplatform van de Benelux voor de hedendaagse dance muziek Dance-Tunes.com, lanceert deze week haar nieuwe webshop. De website krijgt een totale make-over met vele nieuwe mogelijkheden, zoals een nieuwe layout, Nieuwe interface, geselecteerde muziekgenre's, dj-charts van vooraanstaande dj's en vooral belangrijk een hogere Bitrate van de downloads van 320 kbps. Dance-Tunes.com biedt hiermee een solide en betrouwbare downloadportal voor elke electronische dance muziekliefhebber.

Inmiddels heeft het legaal downloaden van muziek zijn plekje verworven in de maatschappij. Dance-Tunes.com richt zich op de hededaagse dance muziek en biedt het nieuwste repertoire aan van vrijwel alle labels op het gebied van elektronische dance muziek, voor een zeer betaalbare prijs. Naast losse tracks, zijn ook compilatie cd's en albums te downloaden via Dance-Tunes.com. Een aantal voorbeelden zijn bijvoorbeeld de artiestenalbums van Armin van Buuren, Tiësto en Paul van Dyk, maar ook de compilatie cd's van de hoogstaande evenementen als Mystery Land, Sensation en Trance Energy.

Met de vernieuwing van de webshop biedt Dance-tunes.com nu nog veel meer mogelijkheden. De website krijgt een hele nieuwe look en feel; met onder andere een nieuwe interface (werksysteem), wekelijkse updates van dj charts van diverse hoogstaande (inter)nationale dj's, elk genre uitgelicht met een 'tune of the week' en aanbevelingen 'featured tracks' van alle belangrijke releases per genre. Maar het belangrijkste van alles is dat de nieuwe releases nu ook beschikbaar zijn op 320 kbps bitrate kwaliteit, dat voorheen 192 kbps was, voor dezelfde prijs.

Peter Hillebrands, directeur Dance-Tunes.com: "We hebben onze website vernieuwd, om zowel de proffesionele dj's als de hedendaagse consument de beste kwaliteit muziek aan te bieden en een goed overzicht te geven van de nieuwste releases in elk genre. Dance Tunes werkt samen met alle hoogstaande labels en artiesten/producers wereldwijdt. Wat de nieuwe webshop onderscheidt van alle andere downloadportals, is de overzichtelijkheid van de site met zijn handige zoekfuncties. Dit maakt de zoektocht naar het juiste product een stuk gemakkelijker."

De nieuwe website gaat vanaf de tweede week van mei in de lucht en krijgt maandelijks een update met nieuwe features. Meer informatie: www.dance-tunes.com

//////EINDE PERSBERICHT//////



Ingezonden persbericht