Ingezonden persbericht


Persbericht

Bergschenhoek, 5 mei 2009

Ik vind je. met TrackJack!

TrackJack lanceert vandaag een traceersysteem voor het vinden en volgen van onder andere personen. TrackJack is het eerste traceersysteem op de markt zonder abonnementskosten, dat te bedienen is met een mobiele telefoon en/of het Internet.

Nooit meer kwijt
TrackJack Basic Edition is een compact en mobiel traceersysteem dat meegegeven kan worden aan een persoon, bijvoorbeeld een kind. Via SMS en via een gratis persoonlijk Internetaccount kan op elk gewenst moment de locatie van TrackJack, dus de persoon, opgevraagd worden. Op deze wijze is het altijd inzichtelijk waar iemand zich bevindt.

Veiligheid en controle
Er kan met TrackJack een oproep worden gedaan door middel van de Alert Button (alarm knop). Met één druk op deze knop wordt er een bericht verzonden naar de mobiele telefoon en het Internetaccount van de gekoppelde gebruiker. Hierin wordt aangegeven dat het een Alert-oproep betreft, met het actuele adres van TrackJack erbij vermeld. Tevens is het mogelijk een telefonisch gesprek te voeren van mobiele telefoon naar TrackJack. Een functie dat eventueel gebruikt kan worden na het ontvangen van een Alert-oproep, om zo direct te achterhalen waarom er een oproep is gedaan. Verder kan er een veiligheidszone gecreëerd worden, door het instellen van grenzen, waarbinnen de persoon dient te blijven. Gaat de persoon buiten dit gebied, dan geeft TrackJack hiervan een melding via SMS en het Internet. Wederom wordt er een melding gegeven zodra de persoon weer binnen deze grenzen komt.

Waar te koop?
TrackJack is te koop voor E149, - via de webshop van TrackJack op www.trackjack.nl en bij Correct Electronics te Rotterdam.

Basic Edition en On The Move
TrackJack Basic Edition is onder andere geschikt voor het lokaliseren van kinderen, senioren, mindervalide en huisdieren. Hiernaast is er vanaf vandaag ook een TrackJack On The Move verkrijgbaar. On The Move is een inbouw traceersysteem bestemd voor het traceren van voer, - en vaartuigen, pakketten, goederen en ander materieel.

#####################EINDE PERSBERICHT#####################

Noot voor de redactie (