Ingezonden persbericht

FIETSEN DOOR LAND VAN DE HILVER MET FIETSSTRIPBOEK

HILVERSUM - Mei 2009, Zondag 26 april nam burgemeester Hans Janssen van Oisterwijk het eerste exemplaar van het stipboek 'Pastoor Hilvermans en de drie schijnheiligen' in ontvangst. Behalve een stipboek is dit boek tevens een fietsroute die leidt door totaal zeven dorpskernen in Noord Brabant omgeven door schitterende natuur gebieden. Hampshire Inn - Auberge de Hilver in Diessen- Baarschot ondersteunt dit initiatief van harte.

Hampshire Inn - Auberge de Hilver is samen met ruim 100 andere bedrijven en instellingen in de omgeving aangesloten bij de organisatie Het Land van de Hilver. Zij promoten het gebied dat zich strekt tot de gemeente Hilvarenbeek en de kern Moergeste (gemeente Oisterwijk) in het hart van de provincie Noord Brabant en doen dat met de wervende slogan: "Land van de Hilver, daar bent u te gast en thuis te gelijk".

Het is voor de eerste keer dat een stripboek volgens dit concept is gemaakt. Het Land van de Hilver is trots op deze primeur, niet in de laatste plaats omdat de ondernemers dit project financieel mogelijk hebben gemaakt. Met dit fietsstripboek biedt het Land van de Hilver een origineel product waarmee het zich kan onderscheiden.

Het initiatief voor een fietsstripboek werd van harte toegejuicht door Hampshire Inn - Auberge de Hilver. "We merken een stijgende vraag naar fietsroutes in de omgeving. Dit is dan natuurlijk een leuke en unieke aanvulling op ons huidige aanbod van fietsarrangementen en voor de algehele promotie van de omgeving" Aldus Marcel van Dijk, algemeen manager van Auberge de Hilver.

Het sfeervolle hotel beschikt over twintig kamers, onder meer voorzien van whirlpools en Hästens-bedden. Tevens beschikt het hotel in het Hart van Noord Brabant over een gezellig restaurant met terras waar u terecht kunt voor streekgerechten. Ook eens Het Land van de Hilver ervaren per fiets en het unieke fietsstripboek? Informeer bij het hotel voor de mogelijkheden.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'Hampshire Classic', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.