Website winkelcentrum walburg online


Website winkelcentrum Walburg online

ZWIJNDRECHT, 20090505 -- Jochem Kreukniet heeft sinds kort een website over winkelcentrum walburg gemaakt. Hij vond het wel eens tijd dat er een goede en passende website is over het grootste overdekte winkelcentrum van Zwijndrecht. Op zijn zolderkamer heeft hij de website gemaakt en houdt deze ook dagelijks bij.

Bewoners van Zwijndrecht en omstreken kunnen nu online hun favoriete winkel opzoeken via www.wczwijndrecht.nl. Want op winkelcentrum Walburg website wordt zo veel mogelijk gegevens van de winkeliers opgenomen. Zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld een telefoonnummer opvragen en de wekelijkse aanbiedingen bekijken. Websitemaker en eigenaar J. Kreukniet "deze gegevens zijn van groot belang voor de bezoekers"

Ook krijgt Kreukniet vragen over hoe het winkelcentrum te bereiken is. Onder het kopje " ROUTEKAART" kan men zien waar Walburg ligt en via Google maps kan je eenvoudig een route uitstippelen.
Alles zeer snel en makkelijk. Dat is ook het idee vindt Kreukniet.

Alle winkeliers hebben 1 pagina tot hun beschikking om hun winkel te presenteren.
Zo kunnen winkeliers vacatures doorgeven om deze te plaatsen op de website. Zo zullen ze snel een passende werknemer kunnen vinden uit Zwijndrecht.
Verder is J. Kreukniet bezig om de huizenmarkt meer licht te geven d.m.v. een pagina aan te maken over huizen die te koop staan in Zwijndrecht.

Contactgegevens:
www.wczwijndrecht.nl





Ingezonden persbericht