Avondseminar introductie in SolidWorks `s Hertogenbosch


'S-HERTOGENBOSCH, 20090505 -- Nu op veler verzoek, een avondseminar SolidWorks! Cadmes organiseert een avondseminar, op maandag 25 mei van 15.30 - 19.30 uur op het hoofdkantoor in `s-Hertogenbosch.

Tijdens dit seminar maakt u kennis met SolidWorks, 3D CAD. De middag begint met een demonstratie SolidWorks, na de demonstratie vindt de workshop plaats. Tijdens de workshop gaat iedereen zelf aan de slag met SolidWorks onder begeleiding van een gecertificeerd engineer.

SolidWorks is gebruiksvriendelijke 3D CAD-software, waarmee u sneller betere producten ontwerpt. Maar wat betekent de overstap naar SolidWorks 3D ontwerpen voor de organisatie en vooral voor engineeringprocessen? Hoe steil is de leercurve? Wat gebeurt er met bestaande data? Tijdens dit seminar worden o.a. deze vragen beantwoord.

Deelname aan dit seminar is kosteloos, inschrijven kan via www.cadmes.com of door een e-mail te sturen met uw gegevens naar maja@cadmes.com.

Cadmes B.V.
Cadmes, met vestigingen in Nederland, België en Luxemburg, is leverancier van CAD/ CAM/ CAE en PDM-software en dienstverlener op het gebied van design, engineering, training, werkvoorbereiding en productie in de metaal- en kunststofindustrie. Cadmes levert onder andere SolidWorks, SolidWorks Enterprise PDM, SolidWorks Simulation, SmarTeam, Tacton, CAMWorks, Cimatron en Mastercam. Cadmes is als enige in de Benelux maximaal door SolidWorks gecertificeerd.





Ingezonden persbericht