Document Dialog introduceert eFacturering


BUNNIK, 20090505 -- Document Dialog, leverancier van oplossingen voor documentintensieve organisaties, betreedt de markt van het elektronisch en digitaal factureren met de nieuwe oplossing Document Dialog eFacturering. eFacturering is een geïntegreerd aanbod van dienstverlening en technologie en is toepasbaar op zowel inkomende als uitgaande facturen. Ten opzichte van andere leveranciers kenmerkt de eFacturering-oplossing van Document Dialog zich door de procesgedreven aanpak waarbij de klant centraal staat. Daarnaast is Document Dialog niet gebonden aan één leverancier. Deze kenmerken zorgen ervoor dat de klant maximaal rendement kan halen uit de gekozen oplossing.

Veel organisaties hebben koudwatervrees als het aankomt op het volledig overstappen op elektronisch factureren. De eerste stap is voor hen vaak het instellen van een proces waarbij inkomende facturen worden gescand en door gebruik van een OCR-oplossing worden herkend. Volgens Document Dialog is er ruimte voor meer innovatie, omdat hierbij geen sprake is van een volledig geautomatiseerd proces voor zowel inkomende- en uitgaande factuurstromen en na een succesvolle implementatie het continue verbeterproces vaak wordt losgelaten. Het vertrekpunt voor Document Dialog is daarom een eerste analyse van het proces van inkomende- en uitgaande factuurstromen en de huidige procesinrichting. Aan de hand daarvan en met de nodige marktkennis, levert Document Dialog de oplossing die dit proces het best ondersteunt en waarbij de `performance' van de oplossing continu wordt gevolgd.

Dennis Koorn, Country Manager bij Document Dialog: "Bij elektronisch en digitaal factureren is er veelal sprake van een onderschat beheeraspect. Dat wordt nog wel eens vergeten. Om de efficiëntie van de factuurverwerking hoog te houden, moet er continu worden gekeken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Doordat wij de oplossing daadwerkelijk managen, is onze dienstverlening van grote toegevoegde waarde voor deze organisaties."



Tijdens het Factuurcongres, 11 mei 2009, in het Evoluon te Eindhoven lanceert Document Dialog de eFacturering-oplossing.

Over Document Dialog

Document Dialog adviseert over en levert oplossingen voor het produceren, digitaliseren, archiveren, beveiligen en presenteren van documenten via alle mogelijke media (multi-channel). De naam van het bedrijf zegt meteen waarom het gaat: "Let's Talk About Your Documents -- Let Your Documents Do The Talking". De klanten van Document Dialog zijn documentintensieve organisaties, op zoek naar ondersteuning bij de planning, de implementatie en het beheer van krachtige en schaalbare documentsystemen ter ondersteuning van hun klantgerichte bedrijfscommunicatie. Het hoofdkantoor van Document Dialog is gevestigd in Bunnik, daarnaast zijn er vestigingen in België en Duitsland.

Meer informatie over Document Dialog is te vinden op:
www.documentdialog.com .





Ingezonden persbericht