KYMO Aqua-Experience een nieuw adres voor de snorkel -en duiksport


BREDA, 20090505 -- Breda heeft er een winkel bij die speciaal gericht is op snorkelen en duiken. Op het adres Epelenberg 20 (winkelcentrum Epelenberg) is KYMO Aqua Experience gevestigd waar voor zowel kinderen als voor volwassenen nagenoeg alles te verkrijgen is om `de onderwatersporten' uit te voeren.

De winkel is opgericht door enkele enthousiaste sportduikers en zal gerund gaan worden door Twan Donkers, een ervaren PADI duik- en snorkel instructeur. Twan is ondertussen al ruim 5 jaar actief met het KYMO snorkel -en duikteam en verzorgt voor kinderen snorkeltrainingen op zaterdagmiddag, waar ook de mogelijkheid wordt geboden om deel te nemen aan de opleidingen voor de junior duikbrevetten en na het behalen hiervan wordt geregeld gezamenlijk gedoken in clubverband. Het team van instructeurs van KYMO verzorgt ook duikopleidingen voor volwassenen. Hier is erg veel flexibiliteit mogelijk, de verplichte theorielessen voor het behalen van een duikbrevet worden gegeven in het prettige leslokaal achter de verbouwde winkel, zwembadlessen worden o.a. in Oosterhout gegeven in zwembad "De Blikken" en bij "sportcentrum Willemsen sport" en buitenwaterlessen kunnen zowel op diverse plaatsen rond Breda worden gedaan alsmede kan de afronding in het buitenland worden gedaan bij een net als KYMO erkende PADI duikschool.
Naast de PADI duikopleidingen en informatie over het snorkelen voor kinderen kan men bij KYMO aan de Epelenberg ook terecht in diverse prijsklasse voor maskers, snorkels, vinnen, duikpakken, automaten, vele accessoires, service en natuurlijk het vullen van duikflessen. De moderne vulautomaat van KYMO maakt het vullen van perslucht tot 300 BAR mogelijk, uiteraard moet de fles hiervoor ook geschikt en gekeurd zijn. Meer informatie hierover is in de winkel te verkrijgen.

Voorlopig heeft de winkel beperkte openingstijden. Op donderdagavond van 18.00 tot 21.00 uur, vrijdag is de winkel geopend van 12.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Er kan ook gebeld worden om een afspraak te maken voor persoonlijk advies op een doordeweekse avond het telefoonnummer hiervoor is 06-18555367. Meer informatie over de openingstijden zal op de website te vinden zijn: www.kymo.net





Ingezonden persbericht