Boeven vangen in Bossche binnenstad


DoeDenBosch organiseert nieuwe activiteit in 's-Hertogenbosch

DEN BOSCH, 20090505 -- Na solexen, steppen en reuzesleeën kan men tegenwoordig ook achter een ontsnapte gevangene aan in de Bossche binnenstad. Weliswaar gaat het om een digitaal spel, maar dit wordt in levende lijve gespeeld. The Target, een spannend achtervolgingsspel, wordt gespeeld aan de hand van GPS systemen in de binnenstad van `s-Hertogenbosch.

Het Bossche evenementenbedrijf DoeDenBosch.nl heeft voor de steden Den Bosch en Nijmegen een exclusieve samenwerking afgesloten met de ontwikkelaar van deze "city-game".

"The Target" is een unieke mix van het virtuele gps-mobieltje en het bruisende leven in de stad: "raap virtueel een touwladder op bij de markt, krijg een geheime tip bij de bibliotheek of ga op zoek naar goudstukken onder de brug". Het zijn enkele voorbeelden uit het GPS-spel.
Ideaal als teambuilding of familie-uitje in de stad. The Target duurt ongeveer 2,5 uur (incl. introductievideo van half uur) en zal rond ¤34,- p.p. (inclusief koffie en flesje drinken) gaan kosten.

DoeDenBosch.nl organiseert al enkele jaren succesvol de solex- en steptochten rond 's-Hertogenbosch. Vele kennen DoeDenBosch ook van de organisatie van Reuze-sleetochten, Stadsgolfen of Oud Hollandsche Spelen. Naast deze activiteiten geeft DoeDenBosch ook nog diverse workshops zoals Glühwein maken, chocolademelk maken en mozaïek workshops.

Op de vernieuwde website www.doedenbosch.nl staan alle activiteiten duidelijk vermeld.
DoeDenBosch is gevestigd in de Karrenstraat op nummer 11. U begint met een kopje koffie bij het er tegenover gelegen café Zomers&Zomers.

DoeDenBosch.nl
Karrenstraat 11-13
5211 EH 's-Hertogenbosch
073 - 614 89 72
www.doedenbosch.nl





Ingezonden persbericht