Experts geven boekentips op Boox.nl

05/05/2009 09:56

Reed Business

Vandaag is Boox.nl gelanceerd, de nieuwe online boekhandel van Reed Business. De webwinkel bevat een breed assortiment aan (vak)literatuur, tijdschriften en digitale uitgaven en heeft een snel en eenvoudig bestelproces.

Naast een breed aanbod algemene boeken, biedt Boox.nl een ruim assortiment vakliteratuur met onder andere management, juridische en medische boeken. Experts geven online boekentips die klanten helpen bij het maken van een keuze uit het uitgebreide assortiment. Volgens het credo "online gaat alles makkelijker" hanteert Boox.nl een bestelproces dat uit slechts drie stappen bestaat - selecteer de titel, vul je gegevens in en betaal. Zo kan iedereen gemakkelijk en snel boeken bestellen via internet.

Henk Jan Gerzee, Business manager Boox.nl: "We onderscheiden ons duidelijk van andere online boekhandels door het grote gemak waarmee titels te vinden zijn én door het unieke snelle bestelproces. Nergens kun je zo eenvoudig en snel een boek kopen als bij Boox.nl.

Het assortiment van Boox.nl bestaat uit ruim 135.000 titels. Met zóveel titels wordt het steeds moeilijker voor klanten om te bepalen welke titel voor hen het meest relevant is. Daarom helpen diverse specialisten onze klanten op Boox.nl bij het maken van een goede keuze door online boekentips te geven. Klanten krijgen daardoor goed advies, net als bij de betere boekhandel.

Wij zijn met recht dé online boekhandel".





http://www.boox.nl

http://www.reedbusiness.nl