Gemeente Overbetuwe


Tijdelijke verkeersmaatregelen in Elst en Heteren

---

Elst


* In verband met een feest wordt de volgende straat afgesloten voor het doorgaand verkeer: Greveslag tussen De Griend en de Galgeplek op 9 mei 2009 tussen 14.00 en 20.00 uur.

* In verband met de woonwagenlocatie kermis Heteren is de Koningin Wilhelminastraat in Elst van maandag 4 mei tot 11 mei 2009, of zoveel korter als noodzakelijk, gedeeltelijk afgesloten voor doorgaand verkeer bij de de Kist en de Pr. Hendrikstraat. Bewoners van het nieuwbouwproject kunnen hun woningen normaal bereiken.
* Op zaterdag 23 en zondag 24 mei 2009 is het Colosseum te Elst, Westeraam, tussen de Aamsestraat en âForumâ tijdelijk afgesloten voor alle verkeer. De wijk Westeraam is deze dagen bereikbaar via Ceintuurbaan en de Daum.

Heteren


* De Bretanjesingel te Heteren is in verband met de kermis afgesloten tussen de Randwijkse Rijndijk en de O.L. Vrouwestraat van 5 mei tot en met 11 mei 2009 of zoveel korter als noodzakelijk is.

* In verband met een braderie is de Bretanjesingel te Heteren tussen de O.l. Vrouwestraat en de Dahliastraat afgesloten voor alle verkeer op zaterdag 9 en zondag 10 mei. Ter plaatse is een parkeerverbod van kracht. Wij adviseren aanwonenden hun auto op de oprit te plaatsen.