Ingezonden persbericht


De Boer ook komende jaren 'Official Supplier' van KNHB

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) heeft het lopende contract met De Boer als 'Official Supplier' verlengd waardoor de top hockeyevenementen ook de komende jaren verzekerd zijn van hoogwaardige accommodaties. Johan Wakkie, directeur KNHB, en Marc van Raaij, Commercieel Manager Nederland van De Boer, hebben het contract onlangs ondertekend op het bondsbureau te Nieuwegein.

Johan Wakkie is zeer tevreden met de nieuwe verbintenis: "De Boer is een belangrijke leverancier voor de KNHB, voornamelijk bij de organisatie van de grote internationale evenementen die de KNHB, al dan niet in samenwerking met de Internationale Hockey Federatie of de Europese Hockey Federatie, organiseert. De Boer zal dan ook het grote promodorp bouwen voor het Rabo EK Hockey 2009 bij het Wagener Stadion in het Amsterdamse Bos." Het hockeyevenement vindt plaats van zaterdag 22 tot en met zaterdag 30 augustus.

Marc van Raaij: "De Boer is al jarenlang onlosmakelijk verbonden met het tophockey in Nederland. Wij zijn er trots op dat de sportbond KNHB wederom voor De Boer heeft gekozen en zetten onze professionele samenwerking met veel plezier voort. We zien uit naar het Rabo EK Hockey in augustus."

Berber de Boer
Coördinator Marketing & Communicatie

e: berber.deboer@deboer.com
d: +31(0)72 5475 271
f: +31(0)72 5400 214