ISS behoort tot de beste dienstverleners van de wereld

05/05/2009 11:11

ISS Facility Services

Het Amerikaanse 'Fortune Magazine', bekend van de top 500 van grootste Amerikaanse en internationale bedrijven, heeft de lijst met de 100 beste outsourcing bedrijven gepubliceerd. ISS staat op de zevende plaats van 's werelds beste dienstverleners en adviseurs.

'Onze positie als één van de beste outsourcing bedrijven van de wereld is voor ons een belangrijke erkenning. Het bevestigt de positie van ISS als marktleider op het gebied van facilitaire dienstverlening. Door hun interne diensten aan ISS over te laten, kunnen onze klanten zich maximaal richten op hun core business, terwijl wij zorgen voor de facilitaire dienstverlening, wat weer onze core business is,' aldus Jorgen Lindegaard, CEO, ISS A/S.

De bedrijven die op de lijst staan, zijn door de International Association of Outsourcing Professionals (IAOP) beoordeeld op 18 criteria, waaronder groei, personeelsbeleid en klantreferenties. Het is voor de vierde keer dat de IAOP de lijst met de top 100 bedrijven in Fortune Magazine publiceert.

ISS is door zijn evenwichtige prestaties, de wereldwijde vertegenwoordiging, zijn business model en service concept op de zevende plaats geëindigd. Maar bovenal is ISS geprezen voor zijn bekwaamheid in het trainen en ontwikkelen van zijn werknemers en de indrukwekkende lijst van klanten zoals HP, UBS, BASF en Daimler.

Zie voor meer informatie over de lijst: http://www.outsourcingprofessional.org/content/23/152/1858/

Over ISS Facility Services in Nederland

ISS Facility Services is de grootste facilitaire dienstverlener in Nederland en onderdeel van de wereldwijde ISS Group. Er werken ongeveer 21.000 professionals bij ISS en het staat daarmee in de top 10 van grootste werkgevers in Nederland.

ISS realiseerde in 2008 een omzet van 475 miljoen euro. ISS verdeelt haar diensten over vijf pijlers: Catering Services, Cleaning Services, Office Support Services, Property Services en Security Services. Deze diensten worden ook geïntegreerd aangeboden. Ons doel: de klant ontzorgen zodat hij zich maximaal kan richten op zijn core business. ISS Facility Services is actief in 50 landen, heeft wereldwijd ruim 470.000 professionals in dienst die werken voor ruim 200.000 klanten.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.nl.issworld.com