Politie Gelderland-Zuid

Man beroofd

Kekerdom, 05-05-2009 o Maandagnacht tussen 1.15 en 1.30 uur is een man beroofd op de Weverstraat in Kekerdom. De daders gingen er met zijn bankpas en paspoort vandoor.

De man, een 19-jarige Rotterdammer, liep over de Weverstraat richting Nijmegen. Op het moment dat hij Kekerdom uitliep, kwam hij twee jongemannen op een fiets tegen. De jongen die achterop zat, sprak de man aan en eiste zijn waardevolle spullen. Het slachtoffer gaf daarop zijn bankpas en paspoort af. Daarna gingen de jongens ervandoor in de richting Millingen.

De jongen die fietste is ongeveer 1.70m en heeft een vadsig postuur. Hij droeg een zwarte leren jas met een capuchon over zijn hoofd. Aan de capuchon zat een bruine bontrand. De jongen die achterop zat droeg een donker Nike-joggingpak, donkerrode sportschoenen en een petje. Hij was ongeveer 1.80m lang. Beide daders zijn vermoedelijk tussen de 20 en 25 jaar oud.

Het slachtoffer belde na de beroving de politie. Agenten kwamen naar hem toe en namen hemmee naar het politiebureau om aangifte te doen. De politie onderzoekt de zaak. Heeft u informatie die kan helpen bij dit onderzoek? Heeft u de jongemannen maandagnacht zien fietsen? Neemt u dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie melden via telefoonnummer 0800-7000 bij "Meld Misdaad Anoniem.

(11)

Laatst gewijzigd 05-05-2009 12:07 | © Regio Gelderland-Zuid |