BOVAG

05-05-2009
Consument kiest Autoverhuurder van het Jaar

BOVAG organiseert dit jaar voor het eerst de verkiezing Autoverhuurder van het Jaar. Via internet kunnen consumenten sinds deze week stemmen op hun favoriete autoverhuurbedrijf.

De kiezer kan online via www.autoverhuurbedrijfvanhetjaar.nl zijn favoriete verhuurbedrijf selecteren en dit vervolgens op zes punten beoordelen met een rapportcijfer. De best scorende bedrijven worden vervolgens onderworpen aan het oordeel van een vakjury en krijgen bezoek van een mystery shopper. In het najaar maakt BOVAG op het congres voor Verhuurbedrijven de eerste winnaar van de prestigieuze titel bekend.

Kwaliteit
Robert van Almkerk, manager van BOVAG Verhuurbedrijven, wil met de verkiezing de voordelen van autohuur onder de aandacht brengen bij het grote publiek: Iedereen die minder dan 8.000 kilometer per jaar rijdt, is goedkoper uit wanneer hij regelmatig een auto huurt in plaats van dat hij zelf een auto bezit. Bovendien bestaat de vloot van de Nederlandse verhuurbedrijven uit de nieuwste en schoonste modellen. De voordelen van autohuur voor de gemiddelde consument zijn legio: geen kosten of rompslomp inzake reparaties, geen wegenbelasting, verzekering en afschrijving, en altijd een auto op maat. Voor de wintersport: inclusief kettingen, winterbanden en skibox. Voor het voetbaluitje: voorzien van acht zitplaatsen. En voor die mooie zomerse dag: zonder dak.
De BOVAG-verhuurbedrijven staan voor hoge kwaliteit, weet Van Almkerk. Met deze verkiezing dragen we dat ook uit. Want kwaliteit staat centraal in de beoordeling van de kandidaat-bedrijven.

BOVAG werkt voor de verkiezing Autoverhuurder van het Jaar samen met het blad Autoweek van uitgeverij Sanoma. Wie zijn stem uitbrengt maakt automatisch kans op een van tien jaarabonnementen op een Sanoma-tijdschrift naar keuze. Bij BOVAG zijn circa 650 verhuurbedrijven aangesloten.
Bron: Persbericht BOVAG
Datum: 05-05-2009