Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district
Bergen op Zoom , 05-05-2009

Kledingdieven aangehouden

ROOSENDAAL: De politie heeft vannacht, de nacht van maandag op dinsdag op het Dijkcentrum omstreeks 00.30 uur, dankzij een alerte getuige, twee Roosendalers (30 en 35 jaar) op heterdaad betrapt op de diefstal van kleding uit een container.

De politie kreeg een melding dat twee mannen kleding uit een container haalden. Ter plaatse zagen de agenten een auto staan die vol met kleding zat. Er was echter niemand in de buurt te zien. De melder gaf op dat moment aan de politiemeldkamer door dat de daders de bosschages ingevlucht waren. Hierop zijn de dienders met hun gecertificeerde diensthond gaan zoeken. De hond pakte snel een geurspoor van de daders op. Hierop riepen de agenten naar de twee mannen die zich verstopt hadden, dat ze zich moesten melden omdat anders de hond hen zou vinden. Hierop kwamen de twee mannen uit hun verstopplaats en lieten zich arresteren. Een van de mannen was de eigenaar van de auto. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Arrestatie voor huiselijk geweld

ROOSENDAAL: De politie heeft vanmorgen in de wijk Kortendijk een 35-jarige Roosendaler aangehouden die verdacht wordt van huiselijk geweld. Hij is in verzekering gesteld.

Vanmorgen werd gemeld dat in een woning een 32-jarige vrouw
aangevallen was door haar partner met wie zij in scheiding ligt. Ter plaatse vertelde het slachtoffer dat haar vriend haar tijdens een ruzie op de trap tegen de muur had geduwd. Ook voelde zij zich bedreigd door zijn uitlatingen en zijn gedrag. Zo had hij terwijl zij in de douche stond met kracht tegen de douchewand geslagen. De verdachte werd aangehouden. Hij ontkende geweld te hebben gebruikt.

Hoevense gewond bij verkeersongeval

HOEVEN: Maandagavond is een 60-jarige vrouw uit Hoeven bij een verkeersongeval op de St. Janstraat gewond geraakt.

Een 19-jarige man uit Sprundel reed met zijn auto over de St.
Janstraat in de richting van Etten-Leur. Bij de kruising met de Akkerlingen kwam de 60-jarige vrouw met haar auto aangereden. De 19-jarige bestuurder gaf aan de 60-jarige vrouw geen voorrang waardoor een aanrijding ontstond.

Het 60-jarige slachtoffer klaagde over nekletsel. Hierop zijn ook de GGD en de brandweer ter plaatse gekomen. De weg werd afgesloten, waarna de brandweer het bestuurdersportier eruit heeft geknipt, waarna de 60-jarige vrouw uit het voertuig werd gehaald. Ze is met een ambulance overgebracht naar het St. Franciscusziekenhuis in
Roosendaal.

Twee auto's gestolen bij woninginbraak

KLUNDERT: Bij een woninginbraak aan het Dennenpad zijn twee auto's buit gemaakt. De inbraak werd gepleegd tussen maandagavond 23.30 uur en dinsdagmorgen 06.00 uur. De inbrekers zijn mogelijk via het WC raampje binnen gekomen. Een sporenonderzoek van de technische recherche moet hierover meer duidelijkheid geven. De daders hebben in de woning de sleutels gevonden van een zwarte Mercedes E 240 met het kenteken 94-LJ-JK en een witte Renault Kangoo met het kenteken 16-BR-VJ. De politie heeft een aangifte opgenomen van de gedupeerde bewoners en een buurtonderzoek ingesteld.

Vrouw uit Zevenbergen gewond bij verkeersongeval

ZEVENBERGEN: Een 33-jarige vrouw uit Zevenbergen is vanmorgen
omstreeks 07.00 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Hazeldonkse Zandweg. Het slachtoffer reed met haar auto vanuit Zevenbergen in de richting van Etten-Leur. Voor haar reden twee bestelauto's. Volgens het eerste onderzoek ter plaatse zou de voorste bestelauto plotseling afgeremd hebben omdat enkele eenden overstaken. De bestelauto die daar achter reed kon nog tijdig tot stilstand komen. Het slachtoffer botste echter met de voorzijde van haar auto tegen de achterzijde van die bestelauto. Ze werd met mogelijk borstletsel naar een ziekenhuis in Breda vervoerd.

Arbeidsongeval valt erg mee

BERGEN OP ZOOM: Een arbeidsongeval bij een bedrijf aan de van
Konijnenburgweg werd vanmorgen aanvankelijk als ernstig doorgegeven. Een 57-jarige man uit Bergen op Zoom, was klem komen te zitten bij een asfalteringsmachine. Er werd naast een ambulance ook een traumaheli gewaarschuwd. De hulpdiensten konden gelukkig worden afgebeld. Er bleek geen sprake te zijn van letsel.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 05-05-2009 12:28 | © Regio Midden en West Brabant |