Ingezonden persbericht

PERSBERICHT CDA Leiden

Programma commissie CDA Leiden gestart
Decaan Rechtenfaculteit voorzitter

Onder leiding van professor mr. Carel Stolker, decaan van de Rechtenfaculteit van de Universiteit Leiden, is de programmacommissie voortvarend aan de slag gegaan. De commissie gaat voor de Leidse CDA afdeling het programma voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2010 schrijven. De commissie bestaat uit een diverse club van negen gemotiveerde leden uit de afdeling. Naast studenten en ondernemers zit er in de commissie ook personen met de nodige ervaring en kennis over de stad Leiden en het gemeentebestuur.

Commissievoorzitter Carel Stolker: 'Ik ga deze uitdaging met veel plezier aan. De commissie bruist van de energie en zit vol werklust! Wij kunnen wij dit echter niet alleen. Wij hebben u nodig! Daarom gaan we de leden van de afdeling, burgers, maatschappelijke organisaties, ondernemers en studenten uit Leiden actief bij ons verkiezingsprogramma betrekken. We zijn wel eerlijk: niet alles wat u wil kan ook in het programma komen. Samen met u maken wij een mooi programma voor de Leidse CDA afdeling én de stad. Een herkenbaar programma met reële oplossingen voor concrete problemen. Daar gaan we voor.'

Werkgroepen
De commissie is verdeeld in 3 werkgroepen op de volgende thema's.
1. Werkgroep Onderwijs & Samenleving
2. Werkgroep Bestuur, ruimte & bereikbaarheid
3. Werkgroep Financiën & Werk

In het najaar zullen we het concept-verkiezingsprogramma in een ALV met al onze leden bespreken. Alvast nodigen wij u daarvoor uit. U zult nog veel van ons gaan horen. Houd daarom de website http://www.cdaleiden.nl goed in de gaten.

Programma commissie
- Leden: Carel Stolker, (voorzitter); Fennand van Dijk (secretaris); Nico van Hemert; Pieter Jeroense; Marjan de Jonge ; Lisette van der Meijden; Patrick Meijer ; Peter Stein ; Mattheus Wassenaar .
- Adviserende leden: Jan Jaap de Haan, CDA wethouder Cultuur, werk en inkomen; Arjen Bonestroo, CDA fractievoorzitter .

Noot voor pers en media