Gemeente Mook & Middelaar


Diverse kinderactiviteiten bij de opening van station Mook-Molenhoek

Kom je ook naar de opening van station Mook-Molenhoek?

Op woensdag 6 mei 2009 vindt de opening plaats van het nieuwe station Mook- Molenhoek. Vanaf 11.30 u begint het feestje en gaan we de eerste trein naar Nijmegen uitzwaaien vanaf het parkeerterrein naast het perron. Ook jij mag samen met je ouders hierbij aanwezig zijn. We gaan hier een ballonnenwedstrijd houden waar je een leuke prijs mee kunt winnen. En we hebben nog meer voor jullie in petto.

Ballonnenwedstrijd op het perron

Het is de bedoeling dat we de eerste trein gaan uitzwaaien waarbij alle kinderen een ballon mogen oplaten. Bij de tent op het parkeerterrein aan de Bovensteweg delen wij ballonnen uit. Aan elke ballon zit een kaartje en daar kun je je naam opzetten. De ballonnen kunnen overal terechtkomen en de vinders kunnen tot 15 mei de ballonnen terugsturen naar ons. Die drie ballonnen die de grootste afstand hebben afgelegd, krijgen een prijs. Je kunt een toegangskaartje winnen voor het Spoorwegmuseum in Utrecht (een kaart voor jou en voor één van je ouders).

Tekenwedstrijd Het Treinstation van mijn dromen

We organiseren ook een tekenwedstrijd. Maak een mooie tekening op A4-formaat over het treinstation van jouw dromen. Hoe ziet dat eruit? Met wie ga je op reis? Alle kinderen van de basisscholen in de gemeente Mook-Middelaar mogen meedoen aan deze wedstrijd en uit elke groep (groep 1 t/m 8) wordt één winnaar gekozen. Die winnaars worden ook op 6 mei bekend gemaakt. Als je wint mag je met een van je ouders naar het Spoorwegmuseum in Utrecht. Wil je ook meedoen met de tekenwedstrijd? Dat kan!

Schrijf op de achterkant van de tekening:


- je naam en adres


- de school en groep waar je in zit


- je leeftijd

Stop de tekening in een envelop (het liefst een A4-envelop, zodat er geen vouwen in je tekening komen) en stuur deze vóór 30 april naar:

HDtt Communicatieadvies

Sloetstraat 5

6524 AR Nijmegen

Alle ingestuurde tekeningen blijven in het bezit van de gemeente Mook en Middelaar

Doe je best!

Er is nog meer...

Voor de kinderen is er ook een springkussen opgesteld, je kunt grabbelen en er wordt limonade en cake uitgedeeld. Uiteraard hebben we ook voor je ouders wat te drinken.