Fedde Le Grand bezoekt Habbo

01/05/2009 10:15

Telegraaf Media Nederland

Nieuwste single als eerste op Habbo te horen

Amsterdam, 1 mei 2009 - Fedde Le Grand brengt op woensdag 6 mei een bezoek aan de virtuele wereld Habbo. Tijdens deze digitale meet & greet kunnen bezoekers van de site vragen stellen aan de wereldberoemde dj. Daarnaast zal Feddes nieuwste single Scared of me feat. Mitch Crown tijdens het bezoek zijn primeur beleven op Habbo. Deze single is vanaf 18 mei te koop.

Tijdens het bezoek zal Fedde Le Grand zelf als Habbo het virtuele hotel betreden. Daarvoor zal hij tussen 16:00 en 17:00 uur plaatsnemen achter de draaitafels van de Star Lounge, een VIP-ruimte in het hotel. Mark Stockx, Country Manager van Habbo Nederland en België: "Fedde Le Grand is een naam van wereldformaat en razend populair onder de Habbo's. Ik denk dat ze ontzettend enthousiast zullen zijn over zijn bezoek." Het voorprogramma van dit bezoek wordt verzorgd door dj Jochen Miller. Het Nederlandse Habbo heeft een lange traditie van live chats met topartiesten. Eerder werd het hotel al bezocht door beroemdheden als Armin van Buuren, P!nk en de Pussycat Dolls.

Primeur nieuwste single op Habbo

De nieuwste single van Fedde Le Grand, Scared of me feat. Mitch Crown, zal tijdens zijn bezoek aan Habbo voor het eerst gedraaid worden op Habbo Radio. Habbo Radio is de officiële online fanradio van Habbo, gemaakt door Habbo's voor Habbo's. De single staat op Feddes nieuwste album Output die rond september in de winkel zal liggen. Naast deze primeur zal Habbo Radio ook live verslag uitbrengen van Feddes bezoek aan Habbo.

Fedde Le Grand

De Nederlandse dj Fedde Le Grand werkt samen met internationale supersterren als Madonna en Robbie Williams, scoort nummer 1-hits over de hele wereld en draait in bomvolle arena's. In 2009 verschijnt zijn eerste artiestenalbum, getiteld Output. Op de feesten waar Fedde sinds 2001 draait was hij vanaf de begindagen een groot succes. Vanuit deze sterke basis kwam in 2006 zijn internationale nummer 1-hit Put Your Hands Up For Detroit. Ook zijn label Flamingo Recordings laat al sinds de oprichting in 2004 een unieke sound horen.

Hoge resolutie beeldmateriaal (vrij van rechten voor redactioneel gebruik) van Fedde en zijn Habbo-karakter is te downloaden vanaf de volgende links:

http://images.habbohotel.nl/c images/album3258/fedde habbo.gif

http://images.habbohotel.nl/c images/album3258/Fedde 2.jpg

Over Habbo

Habbo Nederland is met gemiddeld 950.000 unieke bezoekers per maand de grootste virtuele community in Nederland voor tieners en jonge volwassenen. De magie is gebaseerd op een actieve online community en de mogelijkheid om jezelf te uiten op een creatieve en positieve manier. Tieners betreden het hotel met een eigen karakter - een Habbo. Daarmee kunnen ze op avontuur in het hotel: nieuwe vrienden maken, meedoen aan gratis games en activiteiten, hun eigen kamer aanmaken en inrichten. Daarnaast vinden er regelmatig events plaats met beroemdheden uit het echte leven en organiseert Habbo samen met maatschappelijke organisaties themamiddagen en educatieve activiteiten. Habbo.nl is als joint venture tussen het Finse Sulake Oy en de Telegraaf Tijdschriften Groep, geopend op 11 februari 2004. Wereldwijd heeft Habbo op maandbasis 11,5 miljoen unieke bezoekers (bron: Google Analytics) en meer dan 124 miljoen geregistreerde Habbo's. Habbo richt zich op jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Habbo is onderdeel van Telegraaf Media Nederland.

Over Telegraaf Media Nederland

Telegraaf Media Nederland is onderdeel van TMG (Telegraaf Media Groep) en omvat een belangrijk gedeelte van de Nederlandse activiteiten van TMG: Uitgeversmaatschappij De Telegraaf, HDC Media, Holland Combinatie, Basismedia, Telegraaf Tijdschriften Groep, WebRegio Media, Pilarczyk Mediagroep, Telegraaf Productiehuis en Librium TV. In totaal exploiteert Telegraaf Media Nederland meer dan honderd printtitels, even zoveel websites, diverse 'out of home TV' netwerken en een aantal videoproductiehuizen. Dat maakt Telegraaf Media Nederland het eerste complete mediahuis van Nederland, met verschillende mediamerken en - platformen, die onmisbaar zijn voor consument en adverteerder.

Over Be Yourself Music

Be Yourself Music is een company gespecialiseerd in alle facetten van dance en is ontstaan uit de overname van de muziek afdeling van ID? Entertainment. Onder Be Yourself Music vallen 5 labels: High Contrast, High Contrast Nu Breed, In Charge, Big & Dirty en Dirty Soul. Be Yourself Music heeft o.a. artiesten onder contract zoals: Marco V, Jochen Miller, Dada Life, Paul van Dyk, Benjamin Bates, Rank 1, Wippenberg, Marcel Woods, Rudenko en vele anderen. Naast het uitbrengen van singles en artiesten albums richt Be Yourself Music zich ook op de compilatie markt, welke worden uitgebracht in samenwerking met Universal Music of in eigen beheer. Enkele concepten zijn: Dance Chart, I Love the 90's, High Contrast Presents, De Beukplaat, Big & Dirty sounds by.





http://habbo.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie (