Gemeente Brunssum

Openbare bekendmakingen deze week (6-12 mei 2009)

De wettelijk verplichte mededelingen die de gemeente elke week publiceert op de gemeentepagina's in Parelnieuws.

Wilt u oudere bekendmakingen raadplegen, ga dan naar het archief
---

bouwvergunningen

Aanvraag vergunningen.

Burgemeester en wethouders van Brunssum maken bekend dat de navolgende aanvraag is ontvangen om:


- reguliere bouwvergunning voor het geheel oprichten van zes kleedlokalen op het perceel Jonker van Weerststraat (sportvelden BSV Limburgia) (datum indiening: 23-04-2009);

U kunt de aanvragen wel al inzien, maar u kunt er op dit moment nog niet op reageren.

Voor het inzien dient u een afspraak te maken met het loket Vergunningen (tel: 045 5278660)

Brunssum, 6 mei 2009.

Burgemeester en wethouders van Brunssum.

---

bouwvergunningen

Verleende vergunningen.

Burgemeester en wethouders van Brunssum maken bekend dat de navolgende vergunningen zijn verleend:

A bouwvergunning


- lichte bouwvergunning voor het geheel oprichten van een veranda op het perceel Schutterstraat 29

(verzonden 29-04-2009);

B Bouwvergunning met ontheffing van het vigerende bestemmingsplan als bedoeld in art. 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening.


- lichte bouwvergunning voor het gedeeltelijk vergroten van de garage op het perceel Aristotelesstraat 2 (verzonden 29-04-2009);


- lichte bouwvergunning voor het gedeeltelijk vergroten van de woonkamer en de badkamer op het perceel Treebeekstraat 82 (verzonden 29-04-2009);


- lichte bouwvergunning voor het geheel plaatsen van een terrasoverkapping op het perceel Steenbergstraat 22 (verzonden 29-04-2009);

C Bouwvergunning met vrijstelling van het vigerende bestemmingsplan als bedoeld in art. 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (oud)


- lichte bouwvergunning voor het geheel plaatsen van een erfafscheiding op het perceel Op Gen Hoes 131 (verzonden 29-04-2009);

Voor de onder A en B

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende binnen 6 weken na de datum van verzending van dit besluit hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders. Hoe u verder bezwaar kunt maken, leest u in `Hoe maakt u bezwaar?'.

Het onder C vermelde besluit is met toepassing van de Uniforme openbare voorbereidingsprocedure verleend. Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende binnen zes weken na de datum van bekendmaking van deze beslissing hiertegen een beroepschrift indienen bij de rechtbank te Maastricht, sector Bestuursrecht (Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht). Let op: Ingevolge artikel 6:13 van de Algemene wet bestuursrecht kan geen beroep bij de administratieve rechter worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen als bedoeld in artikel 3:15 naar voren heeft gebracht.

Let op: de aanvang van de bezwaartermijn is niet de datum waarop deze openbare bekendmaking plaatsvindt, maar de datum waarop de verleende vergunning bekend is gemaakt aan de aanvrager (verzonden datum).

De stukken liggen vanaf de verzonden datum zes weken ter inzage in de gemeentewinkel, loket Vergunningen (Lindeplein 1). U kunt hier terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 12.30 uur en woensdagmiddag van 13.30 - 17.00 uur. Voor informatie: loket Vergunningen, telefoon (045) 527 86 60.

Brunssum, 6 mei 2009.

Burgemeester en wethouders van Brunssum,

---

kapvergunning

Bekendmaking ontwerp-besluit tot het verlenen van kapvergunning

Burgemeester en wethouders van Brunssum maken bekend dat het voornemens is de navolgende kapvergunning te verlenen;


- kapvergunning voor het kappen van 4 bomen op het perceel hoek Taelmanshof / Brimmanshof.

Het ontwerp besluit zal met ingang van 7 mei 2009 gedurende vier weken voor iedere belanghebbende ter inzage liggen in het Bestuurcentrum, bij het Loket Vergunningen, Lindeplein 1, alhier. Gedurende deze termijn kunnen eventuele zienswijzen tegen de kapvergunning schriftelijk dan wel mondeling bij het college van burgemeester en wethouders worden ingediend. Degene die mondeling de zienswijze in wil dienen, kan daartoe tijdens de openingstijden contact opnemen met het Loket Vergunningen (045-5278660) om een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar.

Brunssum, 6 mei 2009.

Burgemeester en wethouders van Brunssum,

---

ruimtelijke ordening

Kennisgeving ex artikel 1.3.1 BRO

Burgemeester en wethouders geven overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening te kennen dat een bestemmingsplan wordt voorbereid ten behoeve van het verplaatsen van de sportkantine op het sportcomplex "In de Struiken".

Aangezien het hier slechts een beperkte planologische mutatie betreft wordt geen inspraak toegepast. Wel heeft vooroverleg ex artikel 3.1.1 Bro reeds plaatsgevonden.

Medio mei 2009 wordt het ontwerp-bestemmingsplan gedurende 6 weken ter inzage gelegd en wordt gelegenheid geboden om gedurende voormelde termijn een zienswijze mondeling danwel schriftelijk bij de gemeenteraad in te dienen.

De kennisgeving van het ontwerp zal minimaal 1 dag vóór de terinzagelegging worden gepubliceerd in het Parelnieuws, de gemeentelijke website en de Staatscourant.

Brunssum, 6 mei 2009

Het college van burgemeester en wethouders van Brunssum.
---

De bovenstaande bekendmakingen zijn oorspronkelijk gepubliceerd in weekblad Parelnieuws.

Parelnieuws wordt huis-aan-huis bezorgd in heel Brunssum. Heeft u Parelnieuws niet ontvangen? Bezorgklachten kunt u melden bij Driessen Verspreidingen, telefoon (045) 525 79 74.


- End Converted HTML -

---

DigiD
Mijn Gemeente

---