Het congres voor de actieve vrouw; Same horizon, different perspective

06/05/2009 09:00

Kali Coaching

Een unieke samenwerking van coaches, trainers en deskundigen met als resultaat een programma, waarin de ontwikkeling van de vrouw centraal staat. Ontwikkeling in de breedste zin van het woord: in carrière, op maatschappelijk en op persoonlijk vlak. De thema's zijn dan ook Talentontwikkeling, Empowerment en Carrière. Dit congres wordt 16 juni a.s. gehouden in het voormalig klooster Bovendonk in Hoeven (NBr.)

Een ander perspectief?

In de tredmolen van alledag kom je er meestal niet aan toe om even stil te staan bij de vragen en dilemma's die je als vrouw bewust of onbewust bezighouden. Dit congres wil vrouwen de gelegenheid bieden een hele dag nieuwe inspiratie en ideeën op te doen, anderen te ontmoeten en met elkaar van gedachten te wisselen over de zaken die hen bezig houden.

Ook het inhoudelijk programma biedt een ander perspectief. Niet alleen zaken rond het thema carrière komen aan bod, dit congres wil ook voor vrouwen die andere ambities hebben een platform bieden. Workshops over zelfontplooiing, je authentieke waarden, je mentale kracht en uitwisseling van ervaringen dragen hieraan bij.

Serieus én leuk

Om inderdaad het andere perspectief te laten zien, draaien de workshops om inhoud en verdieping en vragen een actieve bijdrage van de deelnemer. Dat betekent natuurlijk niet, dat het niet tegelijkertijd heel erg leuk kan zijn. Er is in de workshops juist ook ruimte voor relativeren, lachen en op een speelse manier inspiratie opdoen. In de pauzes zijn er ontspannende activiteiten en aan het einde van de dag worden op ludieke wijze alle indrukken samengevat.

Benieuwd?

Het complete programma en informatie hoe je kunt deelnemen vind je op www.vrouwencongres.nl

Zet vandaag de eerste stap naar je verdere ontplooiing!