Reed Business Recruitment wordt Linkwell(R)

06/05/2009 09:03

Reed Business

Linkwell(R) is de nieuwe naam van Reed Business Recruitment, het niche-recruitmentnetwerk van Reed Business, de grootste B2B-uitgever van Nederland. Via het Linkwell(R)-netwerk vinden werkgevers de hoger opgeleide professionals die ze zoeken.

Linkwell(R) verenigt Reed Business niche-websites die zich richten op verschillende niche-markten als bouw, zorg, finance, ICT, hoger management en overheid. Het netwerk van Linkwell(R) bestaat uit 13 toonaangevende websites van Reed Business en partners, en zal steeds verder worden uitgebreid. Deze websites worden dagelijks bezocht door ambitieuze en serieuze professionals die op een gedreven manier bezig zijn met hun vak, en met hun loopbaan. Dé professionals waar werkgevers naar op zoek zijn.

Uitgever Jos Swinkels: "Het grote voordeel van het netwerk van Linkwell(R) is dat je er niet alleen bezoekers treft die actief op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar juist ook de latente kandidaat, die vaak zeer geschikt is, maar erg moeilijk te vinden. Deze laatste enorm relevante en aantrekkelijke groep vind je wel in onze niches en niet bij de algemene vacaturesites".

De nieuwe naam en pay off, voluit: Linkwell(R). Het niche- recruitmentnetwerk van Reed Business, worden gelanceerd door middel van een crossmediale brandingcampagne in print, online en op de radio.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.linkwell.nl

http://www.reedbusiness.nl