ID&T


Latest photo's
Mystery Land - De eerste namen zijn bekend...

Mystery Land - De eerste namen zijn bekend...

06-05-2009 - Ga er even goed voor zitten, want hierbij presenteren we de eerste namen voor Mystery Land 2009 en die zijn wel een klein applausje waard. Want behalve vaste vrienden van het festival: Joost van Bellen, Isis, Michel de Hey en Chuckie zonder wie Mystery Land niet meer compleet is, staan er ook weer een aantal grootse klappers op het programma.

Niemand minder dan de complete Swedish House Maffia (Sebastian Ingrosso, Steve Angelo & Axwell) zullen de Mainstage aandoen. Daarmee is Mystery Land het enige festival in Nederland waar deze Zweedse jongens compleet achter de draaitafels zullen staan. Felix da Housecat zal het dak van de RAUW tent af blazen en ook LELE (onder andere bekend van het plaatje ' Skinny jeans') zal hierbij een handje helpen. In de Grolsch Live wordt stevig uitgepakt met de Belgische band Vive la Fete en voor de echte tranceliefhebbers staat onder andere Sander van Doorn op het programma. Onmisbaar in zijn eigen Flamingo tent is natuurlijk Fedde le Grand en wat is de Techno zonder de klanken van Adam Beyer? Lat but not least mogen we alvast verklappen dat Noisecontrollers dit jaar op de koninklijke Q-dance area te aanschouwen zijn.

Natuurlijk snak je naar aanleiding hiervan naar MEER. Het volledige programma zal zeer spoedig bekend gemaakt worden, dus houdt de site goed in de gaten!