Meditech Europe lanceert; Ozone Water Micro Generator 06/05/2009 10:15

PR Newswire

BLOKZIJL, Nederland, May 6 /PRNewswire/ --

- Preventief tegen virussen, bacteriën, griep en influenza!

Steeds vaker horen we over de Mexicaanse (varkens) griep. Deze variant van het influenza A Virus H1N1 grijpt wereldwijd om zich heen, met doden tot gevolg. Symptomen als koorts, lusteloosheid, hoesten, rillingen en keelpijn kunnen duiden op besmetting. Het virus is overdraagbaar van mens op mens. Juist nu het rondwaart, is het belangrijk om de persoonlijke hygiëne op peil te houden en om u zelf te beschermen tegen bacteriën, virussen en schimmels. In 1918 stierven 20 miljoen mensen aan de Spaanse griep, ook hier ging het over een H1N1 variant. Toen wist men nog niet zoveel over het belang van hygiëne en kon het virus gemakkelijk om zich heen slaan.

Gezondheid is ons waardevolste bezit. Voor wie geen risico wil lopen kan nu preventief de ziektewekkers elimineren door het gebruik van de Ozone Water Micro Generator. Hygiëne is voor iedereen belangrijk die een gezond leven wil leiden. Alleen al het wassen van handen voorkomt heel wat ziekten. Handen wassen met ozonwater is al voldoende om een veelvoud van bacteriën te doden. U hoeft niet langer ontsmettende milieubelastende zeep te gebruiken om uw handen steriel te maken. Ozon doodt niet alleen bacteriën, maar elimineert ook chlorideresten die nare geurtjes veroorzaken waardoor kraanwater ondrinkbaar wordt.

Ozonwater neutraliseert giftige substanties, maar ook huismijt, parasieten, salmonella, schimmels en wormen. Voor wie bedenkt wat we dagelijks aan vervuilende stoffen binnen krijgen, is de Ozone Water Micro Generator onmisbaar. En er zijn nog meer voordelen. Koffie of thee bereid met geozoniseerd water heeft een frisse en zachte smaak. Ozonwater kan ook worden gebruikt voor de verzorging van de huid. Lotions en vochtinbrengende crèmes zijn niet langer nodig. Ozonwater wordt zelfs gebruikt voor medische behandelingen. De voordelen zijn oneinding. Schoonmaakmiddelen die onze omgeving aantasten, kunnen worden vervangen door ozonwater, waardoor er minder milieuvervuiling ontstaat. Bloemen blijven langer goed, wondjes genezen sneller, en pukkels op de huid verdwijnen. Door het wassen van vis, vlees en bladgroenten met ozonwater blijven de producten langer vers. Groenten en fruit worden gereinigd van pesticidenresten en chemische stoffen. Schoon is dan werkelijk schoon!

De Ozone Water Micro Generator is de meest compacte generator voor ozonwater.

De generator kan gemakkelijk aan de waterkraan worden bevestigd. De Ozone Water Micro Generator is milieuvriendelijk en verwijdert efficiënt ziekteverwekkers en virussen, waardoor besmetting en verspreiding wordt voorkomen. De Ozone Water Micro Generator heeft geen batterij of voeding nodig. Er is een interne generator die werkt op de druk van de waterstraal.

Website: http://www.meditecheurope.nl