Gemeente Coevorden

Inschrijving bouwkavels Ossehaar "De Velden" in Coevorden

Vanaf vandaag, woensdag 6 mei, kunt u zich inschrijven voor een bouwkavel in het bestemmingsplan Ossehaar "De Velden" (gedeeltelijk) te Coevorden. In totaal worden 35 kavels uitgegeven voor de bouw van vrijstaande en halfvrijstaande woningen. U kunt zich inschrijven tot en met woensdag 27 mei 2009, 12.00 uur. De inschrijfkosten bedragen EUR 45,-. Bij de verkoop van de kavels wordt gebruik gemaakt van een lotingsysteem.

Voor de kaveluitgifte van het bestemmingsplan Ossehaar "De Velden" is een brochure beschikbaar. Bent u geĂŻnteresseerd in een brochure en bijbehorend inschrijfformulier, dan kunt u deze aanvragen bij de afdeling Publieksservice, Team Bouw en Milieu, tel. 0524-598121 of 598124, of vanaf 7 mei per e-mail via de website www.ossehaar.nl.

Woensdag 13 mei informatiebijeenkomst over kavels Ossehaar

Op 13 mei 2009 wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd over duurzaam bouwen in Ossehaar "De Velden". U bent van harte welkom vanaf 16.00 uur tot 20.30 uur in het gebouw van scholengemeenschap "De Nieuwe Veste" aan de Van Heeckerenlaan 2 te Coevorden.

Het doel van deze bijeenkomst is het verstrekken van informatie over de Stimuleringsregeling Duurzaam Bouwen Ossehaar De Velden. Tevens kunt u uw vragen stellen aan de medewerkers van de gemeente. U bent van harte welkom bij deze informatiebijeenkomst waarvoor u zich van te voren niet hoeft aan te melden. Voor meer informatie over het bouwplan verwijzen wij u naar de website www.ossehaar.nl.