ABVAKABO FNV

AVBAKABO FNV bezoekt beste BSO van Nederland

Vrijdag 24 april 2009 is de BSO Schildersbuurt, onderdeel van een van de Vensterscholen in Groningen uitgeroepen tot de beste BSO van Nederland in 2009. Dat was de conclusie van de jury waarin ook ABVAKABO FNV in de persoon van Corrie van Brenk (cao-onderhandelaar cao Kinderopvang) was vertegenwoordigd.
Bestuurder Gerard Veth heeft met een kleine ABVAKABO FNV-delegatie de BSO inmiddels bezocht om de directeur en medewerkers van harte te feliciteren met hun prijs. Voor de kinderen waren er appels en sinaasappels, voor de medewerkers een boek en voor de directeur bloemen en een spel. Deze geste werd zeer gewaardeerd.

Vooral de pedagogische kwaliteit van de medewerkers maakten dat deze BSO eruit sprong. Werknemers worden gestimuleerd om door te leren, talenten te benutten en die vooral uit te dragen naar collega's en kinderen. Werken met plezier dat straalt deze BSO echt uit.

Komende zomer houdt ABVAKABO FNV een werkbezoek bij deze BSO om verder stil te staan bij de redenen waarom deze BSO is uitgeroepen tot de beste van het land. Wat doen zij zo goed en waarom zou dat op andere plekken niet kunnen. Dat is iets waar wij in ieder geval erg nieuwsgierig naar zijn.