T-Mobile lanceert wegwijzer voor het mobiele web.

06/05/2009 14:44

T-Mobile


- Op www.t-mobile.nl/ontdekmobielinternet overzicht en uitleg van populaire mobiele sites en applicaties.


- Handige applicaties eenvoudig te downloaden.


- Interactief door recensies en tips van andere gebruikers.

Met de lancering van de site www.t-mobile.nl/ontdekmobielinternet laat T-Mobile zien hoe handig en leuk mobiel internet kan zijn. Via de site presenteert T-Mobile ruim 40 populaire mobiele applicaties zoals die van Hyves, 9292OV en Buienradar. Gebruikers kunnen op filmpjes zien hoe applicaties werken en direct de link er naar toe via een gratis sms op hun mobiele telefoon ontvangen. Met deze site biedt T-Mobile een overzichtelijke webportal voor iedereen die wil internetten op zijn mobiele telefoon.

Bart Weijermars, Directeur Marketing bij T-Mobile in Nederland: 'Inmiddels zijn negen van de tien toestellen geschikt voor mobiel internet en groeit het aantal applicaties met de dag. Voordeel van onze site is dat bezoekers in een oogopslag zien wat veelgebruikte sites en applicaties zijn en natuurlijk de mogelijkheid om recensies van andere gebruikers te lezen en zelf te kunnen geven. Helemaal handig zijn de filmpjes waarin gebruikers kunnen zien hoe een applicatie werkt en hoe ze deze kunnen downloaden op hun mobiele telefoon.'

Applicaties

De website www.t-mobile.nl/ontdekmobielinternet telt nu ruim 40 mobiele applicaties en deze worden continue aangevuld. Bezoekers kunnen zoeken op categorie (van nieuws, social, tech, uitgaan tot fun) of gebruikmaken van de zoekmachine.

web'n'walk

Klanten die met een mobiele telefoon willen internetten en e-mailen, kunnen kiezen voor een web'n'walk abonnement van T-Mobile, waarmee zij al vanaf 9,95 euro per maand incl. BTW onbeperkt kunnen internetten. Zo kunnen klanten eindeloos gebruikmaken van de sites en applicaties, zonder zorgen over de kosten voor internetgebruik.

Over T-Mobile in Nederland

T-Mobile had in 2008 een jaaromzet van 1,806 miljard euro. T-Mobile bedient meer dan 5,3 miljoen klanten in Nederland (per 1 januari 2009). T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. In Nederland beschikt T-Mobile over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en een uitgebreid netwerk van HotSpot locaties, waar gebruikers de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding. T-Mobile Netherlands is onderdeel van T-Mobile International, een van de leidende mobiele communicatie ondernemingen in de wereld.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.t-mobile.nl