Vodafone introduceert HTC Magic exclusief in Nederland

06/05/2009 14:46

Vodafone Libertel NV

Pre registratie via http://www.vodafone.nl/magic

6 mei 2009 - De HTC Magic, Vodafone's eerste Android smartphone komt ook naar Nederland. Vanaf vandaag kan iedereen zich pre registreren voor het toestel via http://www.vodafone.nl/magic. Dit toestel in tablet-style, met touchscreen en een eenvoudig te bedienen interface, maakt het mogelijk om je Internetgebruik te personaliseren. Daarnaast kun je kiezen voor applicaties die voor jou relevant zijn en ringtones en games downloaden, dankzij directe toegang tot het de zeer uitgebreide Android Market met applicaties.

Bart Hofker, Director Consumer Business Unit, Vodafone Nederland: "De HTC Magic, de laatste Android-telefoon, is een zeer compact en licht toestel. Het heeft een elegant en gestroomlijnd design en natuurlijk talloze nieuwe toevoegingen, waaronder verbeteringen aan de volledig geoptimaliseerde internet browser."

De HTC Magic, die beschikbaar is in de kleuren zwart en wit, heeft een 3.2" QVGA touchscreen scherm met een bewegingssensor om te kunnen wisselen tussen portait en landscape modus. Het beschikt bovendien over een aanraakgevoelig QWERTY toetsenbord dat gebruik maakt van tekstsuggestie om het gebruik te versnellen en een copy-paste functie. De telefoon is uitgerust met een scala aan e-mailopties zoals Gmail(TM), POP3 en IMAP, evenals Google Talk(TM) voor chatfuncties. De telefoon kan eenvoudig gesynchroniseerd worden met Google Calendar(TM) en adressenlijsten, en is uitgerust met Google Maps(TM) met Street View, satellietbeeld en Google Latitude, waardoor het heel gemakkelijk is om contact met vrienden te onderhouden.

"Met de flexibiliteit en rijke functionaliteit van Android die HTC ontwikkelde als leider van dit platform, introduceert Vodafone een hoogwaardig kwaliteitstoestel" zegt Mark Moons, Regional Director, HTC Benelux. "De HTC Magic zal vooral gebruikers aanspreken die het maximale uit mobiel internet willen halen. Browsen op het internet en het raadplegen van cloud-applicaties als Google Calendar en Google Docs, is met dit toestel eenvoudiger dan ooit."

De HTC Magic is ook uitgerust met stereo Bluetooth voor audio, de mogelijkheid om foto's te uploaden naar Picasa(TM) Web Albums en de mogelijkheid om video's op te nemen en te uploaden naar YouTube(TM). Andere kenmerken zijn een intern geheugen van 500 MB, met een capaciteit voor 8GB extern geheugen, een afneembare batterij en ondersteuning van Quad-band GSM, dual-band UMTS, HSDPA/HSUPA, Wi-fi, GPS en een 3.2 megapixel camera die video-opname en MMS ondersteunt.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Over Vodafone Libertel B.V.

Vodafone is een van de een van de grootste mobiele communicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van Vodafone Group, het meest toonaangevende mobiele communicatiebedrijf ter wereld met deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 27 landen in 5 continenten en proportioneel circa 289 miljoen klanten per 31 december 2008, alsmede meer dan 40 partner netwerken.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.vodafone.nl/magic