Gemeente Ameland


Verkeersbesluit Nes autoluw 2009

Het college van burgemeester en wethouders wil Nes autoluw maken. Daarom is op 4 mei 2009 het `verkeersbesluit Nes autoluw 2009' vastgesteld. Ook is er beleid ontwikkeld en vastgesteld voor de ontheffingen van de inrij- en parkeerverboden in het autoluwe gebied. Het verkeersbesluit en de beleidsregels treden in werking op 7 mei 2009. Ze liggen tot 17 juni 2009 ter inzage bij het loket Vergunningen en Toezicht. U kunt het verkeersbesluit en de beleidsregels ook inzien op de website van de Gemeente Ameland www.ameland.nl.

Ontheffing inrijverboden Nes autoluw

De dorpskern van Nes is dus binnenkort autoluw. Dit betekent dat we geen voertuigen meer toelaten in de dorpskern. Bedrijven op Ameland kunnen een ontheffing aanvragen, zodat zij het gebied in kunnen rijden voor werkzaamheden. De bedrijven die al een ontheffing hebben voor alle inrijverboden op Ameland of Nes, hoeven deze ontheffing niet opnieuw aan te vragen.

Meer informatie

Voor het aanvragen van een ontheffing of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ronald Leijstra via telefoonnummer (0519) 555 527.

Verkeersbesluit Nes autoluw 2009 en beleidsregels inrij- en parkeerontheffingen.