Gemeente Elburg


090504 Deeltijd WW

Persbericht

Elburg, 4 mei 2009

Deeltijd WW vervangt regeling werktijdverkorting


- Aanvragen kan tot 1 januari 2010, maar' op is op'

In het belang van het personeel willen bedrijven natuurlijk goed op de hoogte zijn van de kabinetsplannen om de gevolgen van de economische crisis te beperken. Om te voorkomen dat werknemers volledig werkloos worden, bestaat er bijvoorbeeld de regeling Deeltijd WW. In grote lijnen is inmiddels bekend wat deze regeling inhoudt. UWV Werkbedrijf Apeldoorn en de gemeente Elburg vinden het belangrijk dat ondernemers weten of en op welke manier Deeltijd WW voor hun onderneming van belang kan zijn. Zij hebben zich daarom verdiept in de mogelijkheden van de regeling en willen de bedrijven graag daarover informeren tijdens een informatiebijeenkomst op 14 mei a.s.

In maximaal twee uur tijd informeren zij de aanwezigen zo volledig mogelijk over de regeling Deeltijd WW. Zo krijgen ondernemers onder andere antwoord op vragen als: Wat houdt de regeling in. Kan ik er met mijn onderneming gebruik van maken? Is er sprake van een boeteclausule en welke feiten zijn hiervoor bepalend? Wat betekent - aanvragen kan tot 1 januari 2010, maar `op is op' - eigenlijk precies? De bijeenkomst vindt plaats in een vergaderzaal in het gemeentekantoor van de gemeente Elburg aan de Zuiderzeestraatweg Oost 19 en start om 19.00 uur. De bijeenkomst duurt tot uiterlijk 21.00 uur.

Deelname is vrij voor ondernemers hoe groot- of kleinschalig hun bedrijf ook is. Wel is het prettig om van tevoren een bevestiging te ontvangen van deelname door middel van een e-mail met als onderwerp "aanmelding informatiebijeenkomst Deeltijd WW" en uw contactgegevens. U kunt de mail sturen naar mobiliteitscentrum.stedendriehoek@cwinet.nl

Er zit weinig tijd tussen deze uitnodiging en de bijeenkomst. De actualiteit van het onderwerp vraagt echter om snelheid van handelen. Bent u als ondernemer niet in de gelegenheid de bijeenkomst bij te wonen, maar wilt u toch informatie? Stuur dan een mail naar mobiliteitscentrum.stedendriehoek@cwinet.nl met als onderwerp "verzoek info Deeltijd WW" en uw contactgegevens. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

laatst gewijzigd: 06-05-2009 | print deze pagina print deze pagina | download document: 090504 Deeltijd WW |