Gemeente Brummen


Nieuwe Lange Termijn Agenda

(Oorspronkelijke publicatie datum: 06-05-2009)

Over welke grote onderwerpen wordt de komende tijd door het gemeentebestuur gesproken en/of besloten? De Lange Termijn Agenda van de gemeenteraad geeft hier inzicht in. De meest actuele versie van de Lange Termijn Agenda van de gemeenteraad kunt u lezen op deze website.

De gemeenteraad stelt onder andere kaders vast en controleert het dagelijks bestuur, het college van burgemeester en wethouders. Om dit op een goede en gestructureerde manier te kunnen doen is het belangrijk dat college en gemeenteraad van elkaar weten welke grote onderwerpen wanneer om bespreking of besluitvorming vragen. Vandaar dat in samenspraak tussen raad, college en ambtelijke organisatie in 2007 een Lange Termijn Agenda is ontwikkeld. Voor meer informatie kunt u terecht bij de griffie. Dit kan via mailadres griffie@brummen.nl of telefoonnummer (0575) 56 85 97.

Vergaderschema raad
Ook de meest actuele versie van het vergaderschema van de raad vindt u op deze website. Zo vinden de forumbijeenkomsten in mei plaats op 7 mei in plaats van 14 mei 2009. Dit houdt verband met een bestuurlijk bezoek van het gemeentebestuur aan zusterstad Krotoszyn in Brummen. Daarnaast is de besluitvormende raadsvergadering in december verschoven van 10 naar 17 december 2009.