Fotowedstrijd voor smerigste studentenhuis van Nederland

06/05/2009 16:12

IvRM Communicatie BV

Leusden, 6 mei - Studenten blinken zelden uit in hun schoonmaakkunsten. In menig studentenhuis tieren de schimmels welig en kijkt geen student meer op van wandelende pannen, bevolkt met inheemse diersoorten. Talent? trekt zich dit studentenleed persoonlijk aan. Zij daagt studenten uit om foto's van hun ranzige studentenhuis in te sturen. Hoe viezer, hoe beter. De foto met de meeste stemmen wint de hoofdprijs: dit studentenhuis wint een complete voorjaarsschoonmaak, uitgevoerd door een professioneel schoonmaakbedrijf.

'Studenten hebben wel iets beters te doen dan schoonmaken. Ze moeten snel afstuderen, de juiste baan vinden en aan tal van verplichtingen voldoen. Overheid en onderwijs dwingen studenten snelle keuzes te maken en binnen vier jaar af te studeren. Met deze ludieke actie wil Talent? studenten een steuntje in de rug geven en studenten stimuleren om hun andere talenten vooral te ontwikkelen', aldus Martijn Arets, adviseur bij Talent?.

Hoe werkt het?

De actie 'Win een voorjaarsschoonmaak voor je studentenhuis' start 6 mei 2009. Studenten kunnen tijdens de actie een foto van hun studentenhuis of studentenkamer op de actiesite www.talentomtepoetsen.nl uploaden. Op de foto moet duidelijk te zien zijn waarom het huis toe is aan een grondige voorjaarsschoonmaak. Slimme studenten boren hun netwerk aan: hoe meer stemmen, hoe groter de kans op een prijs. De hoofdprijs: een voorjaarsschoonmaak van zijn of haar studentenhuis, uitgevoerd door een professioneel schoonmaakbedrijf. Andere prijzen zijn onder andere: 'Het lelijke badeendje' (badkamer wordt schoongemaakt), 'Gooi je afwas uit het raam' (compleet nieuw servies) en een 'Okselfrispakket'.

Over Talent?

Talent? richt zich op startende hoogopgeleiden. Talent? is een internationale insourcingsorganisatie voor de financiële sector, met een focus op verzekeraars, herverzekeraars, pensioenfondsen, banken en het actuariaat. Talent? levert additionele capaciteit als extra expertise of een tijdelijke behoefte aan mankracht gewenst is. Dit varieert van operationele tot middenmanagement posities in

back-, mid- en front-office omgevingen en investeert continu in het trainen, begeleiden en coachen van haar medewerkers. De professionele opleidingen en ontwikkelingsprogramma's worden gecoördineerd door TPi, het in-house instituut voor de financiële sector.