Ingezonden persbericht


Persbericht Sportbureau Alkmaar

Alkmaar, 6 mei 2009

Honderden kinderen actief bij het sportspektakel tijdens het 5 mei festival in de Alkmaarderhout.

Afgelopen dinsdag 5 mei werd voor de dertiende keer het bevrijdingsfestival georganiseerd in de Alkmaarderhout. Het sportbureau was actief voor een leuk en spannend sportspektakel voor de kinderen.

De kinderen in Alkmaar konden zich op het festival heerlijk uitleven op de vele luchtkussens en estafettes die uitgezet waren door het Sportbureau Alkmaar. Voor de spelfanaten waren er sportactiviteiten zoals Bounce-hockey en Boarding-voetbal. Voor de allerkleinste onder ons was er een klein circus luchtkussen aanwezig. Er werd sportief gestreden om de eer en met veel vrijheid en blijheid gespeeld.

Sportbureau Alkmaar
Het Sportbureau Alkmaar levert alle aspecten van sport en beweging aan de inwoners van Alkmaar. Het Sportbureau richt zich op een sportaanbod als basisvoorziening voor alle lagen van de Alkmaarse bevolking, jong en oud, buitenschools en binnenschools. Kijk op de website www.sportbureau-alkmaar.nl voor de foto's en filmpjes en voor meer informatie over de activiteiten binnen en buiten school van het Sportbureau.

Einde persbericht


Ingezonden persbericht