FNV Bouw

Bijeenkomsten voor de 'verantwoordelijke vijftigplusser'

Terug naar het overzicht

Bent u 50-plusser en op zoek naar motivatie en uitdaging als het om uw loopbaan gaat óf wilt u nog een keer 'vlammen', dan nodigt FNV Woondiensten u van harte uit om deel te nemen aan één van de twee bijeenkomsten die BMC speciaal voor u in samenwerking met FLOW (Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties) organiseert.

Doel van deze boeiende bijeenkomsten is om samen met leeftijdsgenoten te praten over de rol van vijftigers in de corporatie en de mogelijkheden om met plezier door te werken. Als 50-plusser bent u immers nog lang niet oud, maar beschikt u wel over een schat aan kennis en ervaring. Tijdens de bijeenkomsten leert u waar uw kansen liggen en tegelijkertijd ook uw valkuilen. Maar vooral ook dat u verantwoordelijk bent voor uw eigen loopbaan.

De bijeenkomsten worden gehouden op 6 mei in Amersfoort en 13 mei in Den Bosch. Per bijeenkomst kunnen er 20 deelnemers geplaatst worden.

Als u wilt deelnemen aan een van deze twee boeiende bijeenkomsten kunt u zich tot 27 april 2009 aanmelden via e-mail bij:

ageeth.uittenbogaard@fnvbouw.nl. Reageer snel want vol is vol!

Voor meer informatie over het programma klikt u hier>>