Ingezonden persbericht



---





PERSBERICHT

Leiden, 6 mei 2009

RWV Advocaten verhuist naar prominente plek in Leiden

RWV Advocaten heeft haar intrek genomen in een nieuw kantoorpand. Het kantoor maakte de laatste jaren een aanzienlijke groei door, veranderde onlangs haar naam en heeft behoorlijke expansieplannen voor de toekomst. Het nieuwe kantoor bevindt zich op de hoek van de Dr. Lelylaan/Churchilllaan/Haagweg. "Een prominente plek in Leiden en een visitekaartje voor RWV. Een mooi uitgangspunt voor de toekomst", aldus Pim Sluiter, lid van het Dagelijks Bestuur.

RWV Advocaten was sinds 1990 gevestigd aan de Haagweg 5 en verruilt deze locatie nu voor de Haagweg 149, op het historische Noordman-terrein aan de rand van het centrum. Bob Heeren, lid van het Dagelijks Bestuur: "We hebben redelijk lang uitgekeken naar een nieuw kantoor binnen Leiden. De uitstraling en de mooie ligging gaven de doorslag. Daarnaast biedt dit kantoor de mogelijkheid door te groeien. Naast onze vestiging in Leiden blijft onze Noordwijkse locatie, die al sinds medio 2003 aan de Jonckerweg 2 is gevestigd, gehandhaafd. Voordeel is dat cliënten uit de Duin-en Bollenstreek hier bij ons terecht kunnen."

Naamswijziging
RWV Advocaten telt 55 medewerkers en behoort tot een van de grootste advocatenkantoren van de regio. Het afgelopen jaar werd de naamswijziging van RWV De Ruijter de Wildt & De Vroom Advocaten naar RWV Advocaten al mondjesmaat doorgevoerd. Nu RWV verhuisd is, treedt ze officieel naar buiten als RWV Advocaten. Sluiter: "RWV heeft uitsluitend oprecht en betrokken advocaten in dienst en we hanteren een moderne no-nonsense aanpak. De kortere naam sluit beter aan op wie we zijn en waar we voor staan. Met de nieuwe naam en ons nieuwe kantoorpand gaan we vol vertrouwen de toekomst in".

Noot voor redacties