Amsterdam Airport Schiphol

Published: 12:30 06.05.2009 GMT+2 /Source: Amsterdam Airport Schiphol /AEX: SCHIPAIRP /ISIN:

Kids Forest op Schiphol: kinderen spelen in levensechte boomhutten op luchthaven

Schiphol, 6 mei 2009

Op Amsterdam Airport Schiphol kunnen kinderen sinds kort hun energie kwijt in Kids Forest. Kinderen kunnen hier volop spelen in een bosachtige omgeving met levensechte boomhutten, glijbanen en allerlei klim- en speelmogelijkheden. Met dit concept komt Schiphol tegemoet aan de behoefte van kinderen om tijdens hun wachttijd (veelal tijdens een overstap tussen twee vluchten) actief bezig te zijn. Kids Forest is gratis toegankelijk en uniek in de wereld op een luchthaven.

Het concept van Kids Forest bestaat uit een opvallende boomhut waar kinderen in de leeftijd van 3-9 jaar hun energie kwijt kunnen, in een Nederlandse bosachtige omgeving. Aan de rand van het "bos" wordt later dit jaar een zitgebied ontwikkeld voor ouders en kinderen in de leeftijd van 9-11 jaar met digitale speelmogelijkheden en spelcomputers. Ouders worden hier ook gestimuleerd om samen met hun kinderen te spelen.

Kids Forest is te vinden achter de paspoortcontrole op de Holland Boulevard, tussen de E- en F-pier naast de Schiphol BabyCare Lounge.

037-2009/kv