Ingezonden persbericht


SPAMfighter blaast slome pc's nieuw leven in

Ondanks langzame pc koopt 78 procent van computereigenaars dit jaar geen nieuwe, SLOW-PCfighter biedt uitkomst

Amsterdam, 6 mei 2009 - SPAMfighter introduceert SLOW-PCfighter. Dit is nieuwe software om pc's schoon te houden. Hiermee verhogen pc-gebruikers de prestaties van hun computers en verlengen de levensduur van het apparaat. SLOW-PCfighter is snel en eenvoudig te installeren en bijzonder gebruiksvriendelijk. De software is voorzien van de meest geavanceerde en krachtige technologie. Daardoor is SLOW-PCfighter in staat om computerstoringen razendsnel te analyseren. Dit doet het programma door alle ongebruikte data die de pc registreert uit te zoeken en te verwijderen. Dit soort data is afkomstig van foutieve software, cookies en mislukte driverinstallaties. Ook pakt SLOW-PCfighter foutieve uninstalls om drivers en de Windows-opstart uit te schakelen aan. Al deze zaken kunnen een negatieve invloed hebben op de pc-prestaties. Door fouten, bugs en onnodige programma's geruisloos te verwijderen, stelt het programmma gebruikers in staat hun pc's weer up-and-running te krijgen en op maximale snelheid te laten werken. Hiermee zijn ook toekomstige crashes en systeemfouten te voorkomen. Uit een recente enquête onder 500 pc-gebruikers wereldwijd blijkt dat 78 procent van de respondenten dit jaar geen nieuwe computer aan gaat schaffen. Dit ondanks dat 38 procent aangeeft dat hun pc langzamer werkt dan toen ze het apparaat kochten. 42 procent is ontevreden over de opstarttijd van hun pc. Op de vraag wat de oorzaak is van de trage werking antwoordde 53 procent dat dit komt door onnodige programma's en 35 procent beweerde dat de leeftijd van de computer de oorzaak is. Andere respondenten zagen spam (31 procent), spyware (31 procent), virussen (26 procent) en adware of cookies (17 procent) als de grootste oorzaak. Martin Thorborg, medeoprichter en CMO van SPAMfighter: 'Consumenten willen hun pc-prestaties verbeteren zonder een nieuwe pc aan te hoeven schaffen. Met SLOW-PCfighter spelen we in op deze consumentenvraag. Omdat veel mensen vanwege de huidige economische situatie dit jaar geen nieuwe computer zullen kopen, is het belangrijk dat ze de juiste tools ter beschikking hebben om het maximale uit hun huidige pc te halen. SLOW-PCfighter is onze versie van reanimatie voor pc's. Dit betekent dat we de apparaten weer nieuwe leven inblazen door onnodige programma's en bugs te verwijderen om snelheid en prestaties te verhogen.' SLOW-PCfighter is vanaf nu beschikbaar als download met een tijdelijke introductiekorting van 33 procent (prijzen zijn exclusief btw):
* 1 maand ¤ 7, 95

* 1 jaar ¤ 14,95>

* 2 jaar ¤ 25, 49 >

* 3 jaar ¤ 33,95

Voor meer informatie en het downloaden van SLOW-PCfighter: http://www.spamfighter.com/Lang_NL/Payment_Choose_Product_SLOWPC.asp

Geïnteresseerden kunnen kosteloos een SLOW-PCfighter-scan doen op: http://www.spamfighter.com/SLOW-PCfighter/lang_nl/

####
Over SPAMfighter
SPAMfighter ontleent zijn kracht aan ruim zes miljoen actieve gebruikers over de gehele wereld, die met één druk op de knop melding maken van spammails. Als verschillende gebruikers dezelfde spamkenmerken rapporteren, filtert SPAMfighter de betreffende mail automatisch uit de berichtenstroom. Zo blokkeert de oplossing negentig procent van de spam vóór deze de inbox van gebruikers bereikt. Elke dag filtert SPAMfighter ongeveer twaalf miljoen spamberichten uit vijftien miljoen geteste mails. SPAMfighter is de Europese marktleider in antispamoplossingen en heeft 35 mensen in dienst. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Kopenhagen (Denemarken). Voor meer informatie: www.spamfighter.com.


Ingezonden persbericht