Uitbreiding evenementenbureau Second Events


ANNEN, 20090506 -- Met ingang van 1 mei 2009 is mevrouw Aisha Bransen (34) in dienst gekomen bij Evenementenbureau Second Events. In haar functie als Event Manager is zij verantwoordelijk voor het organiseren van zakelijke evenementen zoals personeelsdagen en -feesten, b2b events en het initiëren van nieuwe beurzen. Mevrouw Bransen heeft haar opleiding genoten aan de Middelbare Hotelschool. Momenteel volgt zij de HBO opleiding Vrijetijdsmanagement in Leeuwarden. In deze opleiding wordt veel aandacht besteed aan conceptontwikkeling waardoor de kwaliteitszorg wordt gewaarborgd.

In het verleden was Aisha Bransen werkzaam als accountmanager in de IT, stewardess bij Martinair en heeft cliënten geadviseerd bij SNS bank in Groningen.

Second Events is gevestigd in Annen (Drenthe) en levert maatwerk voor opdrachtgevers door geheel Nederland. Zij richten zich op het organiseren van publieks- en vakbeurzen, evenementen en bedrijfsevenementen zoals personeelsfeesten, productintroducties, bedrijfsuitbreidingen. Zij verzorgen naast de creatieve organisatie van een evenement tevens de communicatie, toplocaties, logistiek en spetterende entertainment van A tot Z.

Kortom, wilt u genieten van een onbezorgd evenement? Second Events bekijkt graag samen met u de mogelijkheden.





Ingezonden persbericht